Juventusov novogodišnji poklon navijačima!

Mandžukić do 2022. godine! Uskoro početak završnih pregovora o produžetku saradnje sa hrvatskim napadačem.

Fudbal 24.12.2018 | 10:15
Juventusov novogodišnji poklon navijačima!
Juventus je opet pokazao da gleda dalje od svih.  Naime, kako prenosi Staroj dami blizak Tutosport, hrvatski napadač Mario Mandžukić trebalo bi da potpiše novi ugovor koji će ga zadržati u klubu do leta 2022. godine.

Kad se kaže da će uskoro da potpiše, misli se na januar ili februar sledeće godine. A Juventus planira da bogato nagradi jednog od ključnih igrača ekipe Masimilijana Alegrija.

Prema tvrdnjama Tutosporta, Mandžukićevi menadžeri smatraju da bi hrvatski napadač trebalo da dobije značajno povećanje plate, sa 4.500.000 na 7.500.000 evra.

Iako te finansijske detalje još nisu u potpunosti usaglasili, nezvanično se može čuti da su obe strane spremne da u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi dođu do rešenja koje će biti obostrano povoljno.

Juventusova startna pozicija je takva da bi u klubu više voleli da novi ugovor bude na dve godine, ali i to je, navodno, stavka oko koje je Stara dama spremna da izađe u susret Mandžukiću.

Ukoliko zaista produži ugovor do 2022, hrvatski napadač će tada imati 35 godina. On je u crno-belom dresu do sada odigrao 147 utakmica i postigao 42 gola, a osvojio je sedam trofeja (po tri titule u Seriji A i kupu Italije, odnosno jedan superkup).

Pre Juventusa Mandžukić je igrao za Marsoniju, zagrebački Dinamo, Bajern sa kojim je osvojio Ligu šampiona i madridski Atletiko. Juventus ga je Jorgandžijama u leto 2015. godine platio 21.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar