Видео: Бобијева шамарчина за Межрија и...

. . . велика радост Деандреа Џордана! Марјановић био у центру пажње у два наврата.

Кошарка 21.12.2018 | 15:15
Видео: Бобијева шамарчина за Межрија и...
Није се Бобан Марјановић наиграо у победи Клиперса над Даласом, добио је свега седам минута на паркету, али и то је било довољно да се о њему пише по америчким медијима. 

Осим што је убацио четири поена и ухватио једну лопту, Марјановић се нашао у жижи јавности због шамарчине коју је случајно распалио Салаху Межрију. Било је то почетком последње четвртине, у тренутку када су Клиперси водили резултатом 96:94. Напад су имали Мавси, Џеј Џеј Бареа је водио лопту, када је одлучио да крене ка кошу. Када је схватио да је пред њим Бобан Марјановић одлучио се за асистенцију Межрију, који је ухватио двокорак ка кошу, а онда је налетео на Бобија. У покушају да изблокира покушај, Марјановић је урадио Межрија по лицу, због чега је аутоматски кажњен намерним фаулом. Момак из Туниса остао је неколико тренутака да лежи на паркету, а срећом није било озбиљнијих последица. 



Марјановић је такође имао занимљив моменат по завршетку утакмице, када се сусрео са бившим саиграчем Деандреом Џорданом. Некадашњи центар Клиперса толико се обрадовао што види Марјановића, да му је буквално скочио у загрљај. Занимљива ситуација када видите две кошаркашке звери у размени нежности.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар