Video: Bobijeva šamarčina za Mežrija i...

. . . velika radost Deandrea Džordana! Marjanović bio u centru pažnje u dva navrata.

Košarka 21.12.2018 | 15:15
Video: Bobijeva šamarčina za Mežrija i...
Nije se Boban Marjanović naigrao u pobedi Klipersa nad Dalasom, dobio je svega sedam minuta na parketu, ali i to je bilo dovoljno da se o njemu piše po američkim medijima. 

Osim što je ubacio četiri poena i uhvatio jednu loptu, Marjanović se našao u žiži javnosti zbog šamarčine koju je slučajno raspalio Salahu Mežriju. Bilo je to početkom poslednje četvrtine, u trenutku kada su Klipersi vodili rezultatom 96:94. Napad su imali Mavsi, Džej Džej Barea je vodio loptu, kada je odlučio da krene ka košu. Kada je shvatio da je pred njim Boban Marjanović odlučio se za asistenciju Mežriju, koji je uhvatio dvokorak ka košu, a onda je naleteo na Bobija. U pokušaju da izblokira pokušaj, Marjanović je uradio Mežrija po licu, zbog čega je automatski kažnjen namernim faulom. Momak iz Tunisa ostao je nekoliko trenutaka da leži na parketu, a srećom nije bilo ozbiljnijih posledica. 



Marjanović je takođe imao zanimljiv momenat po završetku utakmice, kada se susreo sa bivšim saigračem Deandreom Džordanom. Nekadašnji centar Klipersa toliko se obradovao što vidi Marjanovića, da mu je bukvalno skočio u zagrljaj. Zanimljiva situacija kada vidite dve košarkaške zveri u razmeni nežnosti.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar