Солскјер пустио Лукакуа да одмори!

Сви остали ће добити шансу! Белгијски нападач добио дозволу да пропусти утакмице са Кардифом и Хадерсфилдом.

Фудбал 21.12.2018 | 13:45
Солскјер пустио Лукакуа да одмори!
Ромелу Лукаку неће играти за Манчестер Јунајтед у прве две утакмице под вођством новог тренера Олеа Гунара Солскјера, а добио је дозволу клуба за недељу дана одсуства.

Како је објавио Дејли Мејл, Лукаку ће пропустити утакмице против Кардиф Ситија и Хадерсфилда, а требало би да буде спреман за дуел са Борнмутом који је на програм 30. децембра.

У досадашњем току сезоне Лукаку је за Јунајтед одиграо 22 утакмице и постигао шест голова. Црвени ђаволи су сменили Жозеа Муриња после серије лоших резултата и сада чекају суботњи Солскјеров деби.

Истовремено, очекује се да се у тим врати Пол Погба, који је ушао у сукоб са Мурињом, па је на крају пао у други план.

“Имамо велили број играча и сви они ће добити прилику да покажу да заслужују дрес Јунајтеда. Шта је било, било је. Сви почињу од нуле, потребни су нам играчи који ће да пружају квалитетне партије”, рекао је Солскјер.

Норвежанин каже да му је драго што се вратио кући и да ће се трудити да ужива наредних шест месеци на колико му је орочен мандат.

“Знам да је клуб у процесу тражења новог тренера и да сам је ту привремено. За мене је Фергусон најбољи и увек ће да буде, а све сам научио од њега”, закључио је Солскјер.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар