Solskjer pustio Lukakua da odmori!

Svi ostali će dobiti šansu! Belgijski napadač dobio dozvolu da propusti utakmice sa Kardifom i Hadersfildom.

Fudbal 21.12.2018 | 13:45
Solskjer pustio Lukakua da odmori!
Romelu Lukaku neće igrati za Mančester Junajted u prve dve utakmice pod vođstvom novog trenera Olea Gunara Solskjera, a dobio je dozvolu kluba za nedelju dana odsustva.

Kako je objavio Dejli Mejl, Lukaku će propustiti utakmice protiv Kardif Sitija i Hadersfilda, a trebalo bi da bude spreman za duel sa Bornmutom koji je na program 30. decembra.

U dosadašnjem toku sezone Lukaku je za Junajted odigrao 22 utakmice i postigao šest golova. Crveni đavoli su smenili Žozea Murinja posle serije loših rezultata i sada čekaju subotnji Solskjerov debi.

Istovremeno, očekuje se da se u tim vrati Pol Pogba, koji je ušao u sukob sa Murinjom, pa je na kraju pao u drugi plan.

“Imamo velili broj igrača i svi oni će dobiti priliku da pokažu da zaslužuju dres Junajteda. Šta je bilo, bilo je. Svi počinju od nule, potrebni su nam igrači koji će da pružaju kvalitetne partije”, rekao je Solskjer.

Norvežanin kaže da mu je drago što se vratio kući i da će se truditi da uživa narednih šest meseci na koliko mu je oročen mandat.

“Znam da je klub u procesu traženja novog trenera i da sam je tu privremeno. Za mene je Ferguson najbolji i uvek će da bude, a sve sam naučio od njega”, zaključio je Solskjer.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar