Будућност још јача, потписују Бел и Кол!

Још два велика појачања за шампиона Јадранске лиге.

Кошарка 21.12.2018 | 14:30
Будућност још јача, потписују Бел и Кол!
Експлодирало је јадранско кошаркашко небо током дана, када је осванула вест да је најбољи центар Јадранске лиге Гога Битадзе потписао за Будућност до краја сезоне, а у сатима пре затварања прелазног рока између клубова АБА лиге, стижу још две велике најаве - регионални шампион потписује Џејмса Бела и Нориса Кола!

Будућност је седмицама уназад у потрази за квалитетним појачањима, а вест да би Џејмс Бел требало да стигне у Подгорицу била је најављена и пре неколико дана. Тачније, од тренутка када је постало јасно да ће Цедевита с њим раскинути сарадњу која је започета летос. Како можемо чути, трансфер ће бити озваничен до четвртка у 23.59, када званично истиче рок за трансфере међу клубовима у Јадранској лиги. 

Бел је ове сезоне одиграо 10 утакмица у Јадранској лиги и још седам у Еврокупу. Бележио је просечно 15 поена, четири скока и једну асистенцију у АБА лиги и још 11 поена и три ухваћене лопте у Еврокупу. Игра на позицији крила. 

Норис Кол је после неуспешне сарадње у Макабију из Тел Авива потписао летос уговор са Авелином, где је имао неколико запажених рола. Крајем октобра убацио је 33 поена (7/13 за три поена) у мечу ФИБА Лиге шампиона против пољског Анвила. Позив из Евролиге није могао да одбије, поготово јер је Будућност трагала за плејмејкером од одласка Арона Крафта у Тренто.

Три велика појачања у једном дану! Будућност озбиљно циља одбрану титуле. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт, МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар