Видео - Скандал: Деле Али погођен флашом у главу!

Фудбалера Тотенхема, погодио је навијач Арсенала, са трибина на мечу Лига купа!

Фудбал 20.12.2018 | 17:15
Видео - Скандал: Деле Али погођен флашом у главу!
Тотенхем је као гост савладао Арсенал (2:0) у четвртфиналу Лига купа, а меч на Емирејтсу обележио је незапамћени инцидент на теренима у Енглеској.

Фудбалер Тотенхема Деле Али непосредно после гола погођен је флашом у главу са трибина.

Навијач Арсенала погодио га је док је стајао поред аут линије.



Упркос великим безбедносним мерама које су преузете на стадиону, као и додатним полицијским снагама које су биле распоређене на трибинама како би се спречили евентуални сукоби навијача, један гледалац успео је да прошверцује флашу и баци је ка терену.

Инцидент се догодио у 72. минуту меча, 12 минута после гола Деле Алија.

На срећу, он није повређен, а после првобитног шока "узвратио" је навијачима Арсенала тако што им је показао прстима резултат 0:2.

"Тај инцидент учинио је мој погодак и победу мало слађим", рекао је Али после меча.

Према закону који важи на енглеским стадионима навијачу који је направио инцидент прети забрана уласка на стадион уколико га камере буду идентификовале.

"Једна глупа особа направила је грешку, али на срећу она није изазвала велики проблем",поручио је менаџер Тотенхема Маурисио Покетино.

Недавно је један навијач Тотенхема осуђен на четири године забране уласка на стадионе због бацања коре од банане ка Пјеру Ејмерику Обамејангу, а сада је на тапету био играч "певаца" Деле Али.

Он је, како су показали снимци, у главу погођен пластичном флашицом са водом и полиција Лондона је отворила истрагу поводом инцидента који се догодио у 73. минуту.

Полиција ради заједно са званичницима Арсенала у покушају да се идентификује лице које је гађало бочицом Деле Алија. За сада, још нико није ухапшен. 

"У неким земљама, решење је можда да се стадион суспендује на неколико утакмица. Срећом па није било ништа озбиљније, али људи би морали да буду пажљивији и да избегавају овакве акције. Неки се овде понашају заиста непримерено", рекао је после меча тренер Тотенхема Маурисио Покетино. 

Деле Али је после меча такође прокоментарисао инцидент. Могуће је да је његов гест, када је руком показао који је резултат, испровоцирао реакцију навијача Арсенала. 

"Било је шта је било. Све то ми је учинило да ми гол који сам постигао буде још слађи", поручио је репрезентативац Енглеске. 

Он је постигао други гол на сусрету у 60. минуту. Тотенхем је као гост славио на "Емирејтсу" са 2:0 чиме је изборио пласман у полуфинале Лига купа.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар