Петковићи неће напустити стан

Деложација породице Петковић у центру Бањалуке, која је требало бити обављена данас, одложена је за три мјесеца. Петковићи кажу да ће бар толико времена имати миран сан, а да ће правну борбу наставити од јануара.

Република Српска 20.12.2018 | 14:27
Петковићи неће напустити стан
Петковићи не морају напустити стан. То је епилог најављење деложације која је требала бити обављена јутрос у 11 часова. Породици је саопштено да је деложација одложена за три мјесеца.

Борка Петковић каже да је одложена деложација на три мјесеца.

"Тако да смо мирни три мјесеца. У међувремену, поступак ће, што је адвокат покренуо кренути у јануару. То је поступак за доказивање станарског права", казала је она.

Спорни стан Борка Петковић је наслиједила од своје мајке и очуха, али процедура око легализације самог стана није спроведена до краја, јер им другостепеном пресудом није дозвољен откуп.

Адвокат који је водио овај случај, у међувремену је преминуо, а дио документације је загубљен.

Адвокат породице Милан Романић је потврдио да је прије нешто више од мјесец дана покренут нови судски поступак, који ће, нада се, доказати да стан треба да припадне породици Петковић.

Петковићи у стану живе од 1998 године. Прва деложација је покушана у марту прошле године и до данас је пропало 11 покушаја деложације, као и једна усмена деложација.

Више полицајаца обезбјеђивало је простор око објекта, а на лице мјеста стигла су у кола Хитне помоћи и ватрогасци. На срећу није било потребе за њиховом реакцијом.



БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

блбл

20.12.2018 13:41

Наравно да се не мозе легализовати отимацина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бака

20.12.2018 14:02

Ама људи пустите зену на миру кад се мого Милици Марковиц дати цетверособни стан у Бијељини моза и њој гарсоњера

Name

коле

20.12.2018 14:11

нема тог бога и адвоката који може средити посјед над туђом имовином, чим каже да живе у стану од 1998-е ту је "мрка капа", стан се мора вратити власнику., добро је што се деложација одлаже до прољећа.

Name

Скептик

20.12.2018 14:43

Лукач није способан избацити ове из стана, није способан макети ПзД са трга ....Неспособњаковић и слабић.

ОДГОВОРИТЕ