Wорлд Висион и Бинго у акцији

Када гледамо срцем, дарујемо радост дјеци празнична је акција даривања коју су на конференцији за медије представили Бинго д. о. о. и Wорлд Висион.

Босна и Херцеговина 20.12.2018 | 13:58
Wорлд Висион и Бинго у акцији
Како је раније најављено, у овој акцији биће даровано 500 дјеце у пет босанско-херцеговачких градова: Калесија, Добој, Какањ, Зворник и Бреза.

Дјеца ће имати прилику уживати у забавној и едукативној представи Писмо Дједа Мразу те се обрадовати дарованим пакетићима. 

Алма Хукић Муминовић, из организације Wорлд Висион, захвалила је компанији Бинго што су препознали потребу за подршком најсиромашнијој дјеци и њиховим породицама те узели учешће и финансијски помогли заједничку акцију даривања.

"Сретни смо да ћемо у наредних 20 дана, посјетити пет мањих мјеста и усрећити 500 дјеце, дарујући им представу и новогодишње пакетиће.  Резултате, који ће бити најбољи за дјецу, можемо постићи само заједничким радом и удруживањем ресурса", казала је Хукић Муминовић.

Акција - Када гледамо срцем, дарујемо радост дјеци, дио је празничне кампање Бинга под називом Када гледамо срцем, бирамо добро.



О самој кампањи и даровној акцији више је рекла Татјана Пауноски, руководилац маркетинга Бинго д.о.о.

"С обзиром да наша празнична кампања има за циљ подсјетити наше купце како је лијепо чинити добра дјела, сретни смо да смо нашли партнера као што је Wорлд Висион, с којим можемо направити лијепу причу и усрећити 500 дјеце".  

Пауноски  је појаснила да су се одлучили за даривање у мањим мјестима, у којима живи много дјеце слабијег социјалног статуса, јер су управо та мјеста често запостављена приликом усмјеравања донација те су медијски слабије експонирана.  

"Наша порука је јасна: Важно је чинити добро. Како бисмо што више људи подстакли на даривање, кампању смо засновали на врло једноставном принципу - куповином пакетића у Бингу, сви учествују у даривању дјеце", закључила је Пауноски.

На конференцији за медије био је присутан и  Љубо Игњатовић, наставник  ОШ 'Радоје Домановић', Осјечани из Добоја.  Управо је Добој једно од пет мјеста обухваћених овом даровном акцијом.

Игњатовић је захвалио компанији Бинго и организацији Wорлд Висион. "Дјецу радују пакетићи, а мене, као просвјетног радника, посебно весели што ће дјеца имати прилику погледати квалитетну представу. Таквог садржаја је потребно у мањим мјестима попут Добоја. Наша дјеца углавном немају прилику ићи у позориште", казао је Игњатовић.

Медијима су саопштени датуми и тачне локације провођења акције: ЈУ ОШ ‘Енвер Чолаковић’ Бреза, 24.12. у 12,00 сати, БКЦ 'Алија Изетбеговић', Калесија, 27.12. у 17,00 сати, ЈУ ОШ ‘Десанка Максимовић’, Челопек, Зворник, 27.12. у 12,00 сати, ЈУ ОШ ‘Радоје Домановић’, Осјечани, Добој, 28.12. у 12,00 сати и ЈУ ОШ ‘Мула Мустафа Башескија’ Какањ, 10.1.2019. у 12,00 сати.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар