Четири лица ухапшена у ФБиХ

Четири особе су ухапшене током претреса лица и објеката на 17 локација на подручју Тузле, Лукавца, Градачца, Сребреника, Живиница, Бановића и Калесије

Босна и Херцеговина 20.12.2018 | 10:47
Четири лица ухапшена у ФБиХ
Претерси су извршени у складу са планом ‘Топ-крим’ и ‘Топ-нарко’ СКП МУП-а ТК-а, полицијски службеници Управе полиције МУП-а ТК-а. Двоје ухапшених се сумњиче за тешке крађе а двоје због дроге.

Приликом претреса пронађени су пиштољ, муниција, дигитална вага, ‘Субоxон’ таблете, мање паковање ‘Цанабиса’, мобители, који ће бити предмет вјештачења у наредном периоду.

Приликом претреса слободе су лишени М.О. (22) и  Ј.Ј. (19) оба из Тузле, који су након криминалистичке обраде уз Извјештај о почињеним кривичним дјелима „Тешке крађе“ из члана 287. КЗ ФБиХ предати у надлежност Кантоналном тужилаштву на даље поступање.

Надлежном Кантоналном тужилаштву ће за лица С.Т. (38) из Живиница и М.Ч. (60) из Грачанице бити достављен Извјештај о почињеном кривичном дјелу „Посједовање и омогућавање уживања опојних дрога“ из члана  239. став 3. КЗ ФБиХ, саопштено је из МУП-а ТК.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар