Апел Владимира Штимца: Помозимо народу на Космету!

Српски центар искористио прилику да позове сународнике да у духу предстојећих празника помогну народу на Косову и Метохији.  Штимац честитао Партизану и позвао људе да помогне народу на Косову.  Кошаркаш Турк Телекома Владимир Штимац рекао је да је Партизан био боља екипа и да је заслужено победио у 10. колу Еврокупа и остварио пласман у Топ 16 фазу.

Кошарка 20.12.2018 | 12:15
Апел Владимира Штимца: Помозимо народу на Космету!
Одавно је Владимир Штимац поставио стандард када су у питању игре на европском нивоу, зато и не чуди што је против Партизана био најбољи играч Турк Телекома.

Српски центар ипак није имао добру подршку саиграча и зато је уследио пораз који је Партизан лансирао у ТОП 16 фазу. 

"Изгубили смо, једноставно нисмо играли добро, али морамо да идемо даље. Ово је била утакмица 'победи или иди кући'. Пали смо у скоку, они су добро шутирали за три поена. Једноставно, боље су играли од нас и заслужено победили", рекао је Штимац после утакмице.

Уследило је питање - да ли је атмосфера у дворани утицала на његове саиграче да пруже слабе партије? 

"Играо сам у таквим атмосферама. Можда неки од саиграча нису и платили су данак неискуству. Видећемо шта ће бити у наставку сезоне, нама је приоритет турско првенство".

Штимац је искористио тренутак да позове сународнике да у духу предстојећих празника помогну народу на Косову и Метохији, који се бори с тешком ситуацијом услед политичких тензија. 

Некадашњи српски репрезентативац искористио је прилику и да укаже на то да би грашани Србије требало да се солидаришу и да донацијама помогну својим сународницима на Косову, пред новогодишње празнике.

"Долазе нам празници и сматрам да треба дасе солидаришемо и помогнемо сународницима на Косову. Има много организација које покушавају да им помогну, ми смо им тренутно најпотребнији и мислим да им можемо помоћи и да им помогнемо сада за празнике, јер им сигурно није лако", рекао је Штимац.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар