Apel Vladimira Štimca: Pomozimo narodu na Kosmetu!

Srpski centar iskoristio priliku da pozove sunarodnike da u duhu predstojećih praznika pomognu narodu na Kosovu i Metohiji.  Štimac čestitao Partizanu i pozvao ljude da pomogne narodu na Kosovu.  Košarkaš Turk Telekoma Vladimir Štimac rekao je da je Partizan bio bolja ekipa i da je zasluženo pobedio u 10. kolu Evrokupa i ostvario plasman u Top 16 fazu.

Košarka 20.12.2018 | 12:15
Apel Vladimira Štimca: Pomozimo narodu na Kosmetu!
Odavno je Vladimir Štimac postavio standard kada su u pitanju igre na evropskom nivou, zato i ne čudi što je protiv Partizana bio najbolji igrač Turk Telekoma.

Srpski centar ipak nije imao dobru podršku saigrača i zato je usledio poraz koji je Partizan lansirao u TOP 16 fazu. 

"Izgubili smo, jednostavno nismo igrali dobro, ali moramo da idemo dalje. Ovo je bila utakmica 'pobedi ili idi kući'. Pali smo u skoku, oni su dobro šutirali za tri poena. Jednostavno, bolje su igrali od nas i zasluženo pobedili", rekao je Štimac posle utakmice.

Usledilo je pitanje - da li je atmosfera u dvorani uticala na njegove saigrače da pruže slabe partije? 

"Igrao sam u takvim atmosferama. Možda neki od saigrača nisu i platili su danak neiskustvu. Videćemo šta će biti u nastavku sezone, nama je prioritet tursko prvenstvo".

Štimac je iskoristio trenutak da pozove sunarodnike da u duhu predstojećih praznika pomognu narodu na Kosovu i Metohiji, koji se bori s teškom situacijom usled političkih tenzija. 

Nekadašnji srpski reprezentativac iskoristio je priliku i da ukaže na to da bi grašani Srbije trebalo da se solidarišu i da donacijama pomognu svojim sunarodnicima na Kosovu, pred novogodišnje praznike.

"Dolaze nam praznici i smatram da treba dase solidarišemo i pomognemo sunarodnicima na Kosovu. Ima mnogo organizacija koje pokušavaju da im pomognu, mi smo im trenutno najpotrebniji i mislim da im možemo pomoći i da im pomognemo sada za praznike, jer im sigurno nije lako", rekao je Štimac.

Izvor: mozzartsport/B92

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar