План Партизанових припрема...

Окупљање 9. јануара, пет провера у Турској, најјача са Дуљајем! Познати противници црно-белих током зиме. . .

Фудбал 22.12.2018 | 08:00
План Партизанових припрема...
Играчи су раздужили опрему, многи од њих су ван државе, клупски оперативци воде администартивну борбу да се меч са Мачвом поништи и одигра у новом термину, циљају и појачања, а у међувремену је прецизиран план зимских припрема Партизана.

Црно-бели ће имати укупно 24 дана одмора од последње такмичарске уткамице, пошто су у обавези да се 9. јануара појаве у Спортском центру „Земунело“, на почетку припрема за други део сезоне. Прве две седмице тренираће у Београду, уз могућност одигравања неког контролног сусрета, а 25. јануара лете за Анталију. После три године враћају се у регију Белек, где ће боравити све до 8. фебруара, у том периоду одиграће пет пријатељских утакмица.

Ривали су чешки Либерец (28. јануара), пољска Краковија (31. јануара), најјачи противник је украјински Шахтјор чији је помоћни тренер Игор Дуљај (3. фебруара), затим руски Крила Совјетов (6. фебруара) и Младост из Добоја (7. фебруара).

Свеукупна организаицја пута и смештаја у Турској не би требало да кошта више од 100.000 евра.

Повратак за Београд заказан је за 8. фебруар, а прву утакмицу у 2019. играће у Бачкој Паланци против ОФК Бачке, 16. фебруара.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар