Plan Partizanovih priprema...

Okupljanje 9. januara, pet provera u Turskoj, najjača sa Duljajem! Poznati protivnici crno-belih tokom zime. . .

Fudbal 22.12.2018 | 08:00
Plan Partizanovih priprema...
Igrači su razdužili opremu, mnogi od njih su van države, klupski operativci vode administartivnu borbu da se meč sa Mačvom poništi i odigra u novom terminu, ciljaju i pojačanja, a u međuvremenu je preciziran plan zimskih priprema Partizana.

Crno-beli će imati ukupno 24 dana odmora od poslednje takmičarske utkamice, pošto su u obavezi da se 9. januara pojave u Sportskom centru „Zemunelo“, na početku priprema za drugi deo sezone. Prve dve sedmice treniraće u Beogradu, uz mogućnost odigravanja nekog kontrolnog susreta, a 25. januara lete za Antaliju. Posle tri godine vraćaju se u regiju Belek, gde će boraviti sve do 8. februara, u tom periodu odigraće pet prijateljskih utakmica.

Rivali su češki Liberec (28. januara), poljska Krakovija (31. januara), najjači protivnik je ukrajinski Šahtjor čiji je pomoćni trener Igor Duljaj (3. februara), zatim ruski Krila Sovjetov (6. februara) i Mladost iz Doboja (7. februara).

Sveukupna organizaicja puta i smeštaja u Turskoj ne bi trebalo da košta više od 100.000 evra.

Povratak za Beograd zakazan je za 8. februar, a prvu utakmicu u 2019. igraće u Bačkoj Palanci protiv OFK Bačke, 16. februara.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar