Рабио се посвађао с мајком око трансфера?!

Необична прича нам стиже из породице Рабио која већ месецима неуспешно преговара око продужетка сарадње са Пари сен Жерменом.

Фудбал 21.12.2018 | 22:00
Рабио се посвађао с мајком око трансфера?!
По свему судећи, Адријен Рабио је свој последњи меч у дресу Пари сен Жермена одиграо на стадиону "Рајко Митић" против Црвене звезде.

Преговори око продужетка уговора, који се воде, утисак је, "читаву вечност", пукли су и средином овог децембра и све је извесније да ће Рабио напустити Париз већ у јануару, а најкасније у јулу када му истиче уговорна обавеза са "свецима".

Две стране никако нису могле да се договоре око финансијских детаља, а како преноси француски "РМЦ" - Рабио има несугласица са својим агентом.

А то је његова мајка Вероника...

Исти извор преноси да две стране сада нису на "истим таласним дужинама" и да "постоје значајне разлике између мајке и сина када је у питању каријера фудбалера".

Није до краја јасно ко од њих "преферира" растанак већ у јануару и потпис за Барселону, а ко би сачекао истек уговора када би Рабио био слободан у избору средине, уз велике бонусе које потом следе и фудбалеру и агенту.

Ипак, чини се да је јасно да је Адријен Рабио завршио своју каријеру у Пари сен Жермену, па остао или не - Томас Тухел више неће рачунати на њега ове сезоне.

Високи везиста је за Пари сен Жермен до сада одиграо 227 утакмица и постигао 24 гола, али је изузетно проблематичне нарави, тако да се прошлог лета наљутио на селектора Дидијеа Дешана што га је ставио само на "Б" списак репрезентације, па је одлучио да оде на годишњи одмор, а не да буде у "резерви националног тима".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар