Rabio se posvađao s majkom oko transfera?!

Neobična priča nam stiže iz porodice Rabio koja već mesecima neuspešno pregovara oko produžetka saradnje sa Pari sen Žermenom.

Fudbal 21.12.2018 | 22:00
Rabio se posvađao s majkom oko transfera?!
Po svemu sudeći, Adrijen Rabio je svoj poslednji meč u dresu Pari sen Žermena odigrao na stadionu "Rajko Mitić" protiv Crvene zvezde.

Pregovori oko produžetka ugovora, koji se vode, utisak je, "čitavu večnost", pukli su i sredinom ovog decembra i sve je izvesnije da će Rabio napustiti Pariz već u januaru, a najkasnije u julu kada mu ističe ugovorna obaveza sa "svecima".

Dve strane nikako nisu mogle da se dogovore oko finansijskih detalja, a kako prenosi francuski "RMC" - Rabio ima nesuglasica sa svojim agentom.

A to je njegova majka Veronika...

Isti izvor prenosi da dve strane sada nisu na "istim talasnim dužinama" i da "postoje značajne razlike između majke i sina kada je u pitanju karijera fudbalera".

Nije do kraja jasno ko od njih "preferira" rastanak već u januaru i potpis za Barselonu, a ko bi sačekao istek ugovora kada bi Rabio bio slobodan u izboru sredine, uz velike bonuse koje potom slede i fudbaleru i agentu.

Ipak, čini se da je jasno da je Adrijen Rabio završio svoju karijeru u Pari sen Žermenu, pa ostao ili ne - Tomas Tuhel više neće računati na njega ove sezone.

Visoki vezista je za Pari sen Žermen do sada odigrao 227 utakmica i postigao 24 gola, ali je izuzetno problematične naravi, tako da se prošlog leta naljutio na selektora Didijea Dešana što ga je stavio samo na "B" spisak reprezentacije, pa je odlučio da ode na godišnji odmor, a ne da bude u "rezervi nacionalnog tima".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar