Чак и оваква Рома има играча од 50.000.000 евра?!

Турски везиста, Џенгиз Ундер, би могао да се успостави као један у низу одличних купопродајних подухвата управе римског клуба.

Фудбал 24.12.2018 | 15:00
Чак и оваква Рома има играча од 50.000.000 евра?!
Рома је у прилично лошој ситуацији, екипа је одласцима Алисона, Најнголана и Стротмана драстично изгубила на квалитету. што се уз бројне повреде унутар тима озбиљно одразило на резултате.

Ипак, изгледа да Вучица чак и у оваквом стању и те како има шта да понуди европском тржишту. Бајерн, Арсенал, Тотенхем и Челси озбиљно су бацили око на офанзивног везисту Роме Џенгиза Ундера, чија се вредност процење на око 50.000.000 евра, мада британски Гардијан барата са читавих 60.000.000, колико би Римљани могли да инкасирају у случају његове продаје.

Млади 21-годишњи Турчин би могао да се успостави као један у низу одличних купопродајних подухвата управе римског клуба. Ундер је у јулу 2017. године доведен из Башакшехира за обештећење од 13.400.000 евра, а цена му је за годину и по дана учетворостручена.

Ундер је одмах по доласку у Рому добио значајну минутажу. Прошле сезоне је одиграо 32 утакмице, постигао осам голова и остварио две асистенције, док је у овој на 20 мечева постигао пет голова и забележио већ шест асистенција.

Чињеница је да турски везиста успео некако да се издигне изнад сивила остатка тима, па би Рома то могла да наплати већ ове зиме.

Ундер је на радару практично свих европских великана, његове парије су пратили и Манчестер Сити и Манчестер јунајтед, али они у овом тренутку не делују као неко ко би се баш толико испрсио за овог играча.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар