Čak i ovakva Roma ima igrača od 50.000.000 evra?!

Turski vezista, Džengiz Under, bi mogao da se uspostavi kao jedan u nizu odličnih kupoprodajnih poduhvata uprave rimskog kluba.

Fudbal 24.12.2018 | 15:00
Čak i ovakva Roma ima igrača od 50.000.000 evra?!
Roma je u prilično lošoj situaciji, ekipa je odlascima Alisona, Najngolana i Strotmana drastično izgubila na kvalitetu. što se uz brojne povrede unutar tima ozbiljno odrazilo na rezultate.

Ipak, izgleda da Vučica čak i u ovakvom stanju i te kako ima šta da ponudi evropskom tržištu. Bajern, Arsenal, Totenhem i Čelsi ozbiljno su bacili oko na ofanzivnog vezistu Rome Džengiza Undera, čija se vrednost procenje na oko 50.000.000 evra, mada britanski Gardijan barata sa čitavih 60.000.000, koliko bi Rimljani mogli da inkasiraju u slučaju njegove prodaje.

Mladi 21-godišnji Turčin bi mogao da se uspostavi kao jedan u nizu odličnih kupoprodajnih poduhvata uprave rimskog kluba. Under je u julu 2017. godine doveden iz Bašakšehira za obeštećenje od 13.400.000 evra, a cena mu je za godinu i po dana učetvorostručena.

Under je odmah po dolasku u Romu dobio značajnu minutažu. Prošle sezone je odigrao 32 utakmice, postigao osam golova i ostvario dve asistencije, dok je u ovoj na 20 mečeva postigao pet golova i zabeležio već šest asistencija.

Činjenica je da turski vezista uspeo nekako da se izdigne iznad sivila ostatka tima, pa bi Roma to mogla da naplati već ove zime.

Under je na radaru praktično svih evropskih velikana, njegove parije su pratili i Mančester Siti i Mančester junajted, ali oni u ovom trenutku ne deluju kao neko ko bi se baš toliko isprsio za ovog igrača.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar