Три кандидата за директора ПУРС

Далибор Томаш, Вјекослав Пејашиновић и Горан Маричић најозбиљнији су кандидати за насљедника Зоре Видовић на челу Пореске управе РС, која је изабрана за министра финансија у Влади Републике Српске.

Република Српска 19.12.2018 | 12:34
Три кандидата за директора ПУРС
Како портал Капитал сазнаје, коначна одлука још није донесена, али су у најужем избору три кандидата.

Најзвучније име за новог директора ПУРС је Далибор Томаш који је годинама био савјетник сада већ биввшег министра финансија Зорана Тегелтије. Томаш је тренутно у кабинету премијера РС Радована Вишковића.

Као могући насљедници Зоре Видовић спомињу се и помоћник директора ПУРС за Подручни центар Бањалука Вјекослав Пејашиновић, који се на овој позицији налази задње двије године, као и директор Службе за заједничке послове Владе РС Горан Маричић.

Поједини медији тврде да је Маричић најозбиљнији кандидат за директора ПУРС.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

НЕКОГ ВРИЈЕДНОГ СТАВИТЕ

19.12.2018 11:39

Неког вриједног ставите,неког ко је већ у 07х гласао и онда кренуо у страначке активности убјеђивања осталих да гласају исто као он,јер забога "Свима ће бити боље када он дође на власт),немој случајно неког са одличним референцма,државним факултетом и одличним ЦИВ-ијем,коме ти требају,рече Рудоња на сред ливаде на Јахорини

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

19.12.2018 11:41

КАКО ДВА БЛИЗНАЦА ТОМАШ САМО СКАЧУ СА ФУНКЦИЈЕ НА ФУНКЦИЈУ ЗАТО ШТО СУ ОДАНИ ВЛАСТИ.БРАТЕ НЕШТО ИМ ФАЛИ. ВЈЕРОВАТНО СУ ПАМЕТНИ АЛИ ЗА НЕКАКВЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ А НЕ ЗА ЈАВНО ЕКСПОНИРАЊА.ТО СЕ ПРИМЈЕТИ.АЛИ НЕКА УЖИВАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

19.12.2018 12:12

Горан Марициц мозда непознат у јавности али вец 10-15 год трпа силну пару у дзеп кроз разне најплаценије функције а да не мора подносити јавности никакве извјестаје нити наступати у медијима. Дај га барем нек се мало озноји, као директор ПУ морао би и на неку емисију отици

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снашла се

19.12.2018 16:34

Код Зоре је радно мјесто било од 10 д0 15 хиљада марака. Јавна тајна. Човјек из Српца јој је платио тражени износ и ради већ неколико година. Као награду постала је министар. Раније је као директор Живинопродукта из Српца подигла кредит од 1,3 милиона КМ, новац је нестао а фирма је пропала. Узела ју је Перутнина Птуј испод вриједности. За то је награђена посланичким мандатима и директорским мјестом у Пореској управи. Не знам шта следеће треба урадити на новој функцији, а награда ће вјероватно бити премијерско мјесто. И када причаш са људима, она је Ок., јер кажу "снашла се".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУЈО

19.12.2018 17:42

ПРЕДЛАЖЕМ СЕБЕ ЈЕР ЈА САМ СЕЉАК КОЈИ НЕЋЕ ДАТИ ДА СЕ НАРОДУ НАМЕТНЕ ПОРЕЗ НА ГЛАВАРИНУ/ранији порез на број чланова домаћинства/ПОРЕЗ НА РАКИЈСКИ КОТАО И СВЕ ШТО ИМАШ КОЈЕ СИ СТЕКАО ПОШТЕНИМ РАДОМ. ОВИ ХИТЛЕРОВИ НАСЛЕДНИЦИ ЖЕЛЕ ДА САМО ОНИ ИМАЈУ. НАРОДЕ У ПАМЕТ СЕ ПОЗИВАМ ВАС ДА СРУШИМО ОВО ШТО ДАНАС ИМАМО ДОК НАС НИЈЕ СНАШЛА ПОШАСТ 1942 КАДА ЈЕ ВЛАДАО ДЈЕД ПЕЈО. ВУК ДЛАКУ МЈЕЊА АЛИ ЋУД НИКАКО У ПАМЕТ СЕ НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сврни наврни

20.12.2018 10:24

Зашто на оваква мјеста не постављају компетентне људе, људе од струке..??!! А не да и преко оваквих установа рјешавају некакве персонално политикантске крижаљке.

ОДГОВОРИТЕ