Видео: Вјечити дерби за Милоша Вулића!

Један од најбољих креативаца Суперлиге сигурно напушта Крушевац ове зиме. . .

Фудбал 21.12.2018 | 14:00
Видео: Вјечити дерби за Милоша Вулића!
Млади везиста Напретка Милош Вулић (22) одиграо је свој последњи меч за Напредак пре десетак дана на Маракани против Црвене звезде. Информације из Крушевца до којих је је дошао Спортски журнал упућују на то да понајбољи креативац домаће Суперлиге сасвим сигурно напушта Крушевац ове зиме, те да су за њега интересовање показала три наша највећа клуба - Звезда, Партизан и Војводина. 

Вулић је највећи бисер Напреткове школе у последњој деценији, у 2018. у потпуности је сазрео као играч и није чудо што је привукао пажњу вечитих ривала, али и пијединих иностраних клубова, иако се ради о момку који нема менаџера. Чарапани за сада вагају, а из извора блиских крушевачком суперлигашу стижу уверавања да је Црвена звезда, без обзира на епилог прелазног рока по питању одлазака, најупорнија у настојањима да ангажује сјајног Напретковог техничара, стоји између осталог у тексту Спортског журнала. 

Разумљиво, јер у питању је једна од ретких аутентичних "десетки” млађе гарде у српском фудбалу.



На помолу је врло могуће нови "вечити дерби" на фудбалској пијаци, мада је питање колико ће Партизан - Војводина извесно још мање - моћи да парира београдским црвено-белима који после Лиге шампиона с пуном касом и жељом да још више ојачају тим дочекују јануар и зимски прелазни рок.

"Лепо је чути да те траже Црвена звезда и Партизан, али ја по том питању немам тренутно шта да кажем. Ни са ким за сада нисам ни разговарао ни преговарао. Чак немам ни менаџера, све сам препустио председнику клуба Марку Мишковићу. Чекам да ме позове, па да размотримо понуде ако их има", поручио је сталожено Вулић.  

Одлични везиста ове сезоне на 19 суперлигашких утакмица постигао је четири гола. Оно што је његова основна препорука јесу баш партије против вечитих ривала. У мечу са Звездом пре две године, када је било 2:2, наместио је гол Гобељићу, тада играчу Напретка, а у плеј-офу прошле сезоне када су Крушевљани одиграли 2:2 са Партизаном у Хумској, наместио је оба поготка, истакавши ретким плејмејкерским способностима.



Ако можемо да кажемо да шампион има још неку предност у односу на црно-беле онда су то и сасвим коректни односи са крушевачким суперлигашем, одакле су довелиГобељића. Посао би, логично, могао да убрза неки евентуални одлазак са Маракане. С друге стране, уколико тих одлазака не буде, Партизан би могао да "преузме иницијативу" и привуче Вулића јер би сасвим сигурно могао да му гарантује већу минутажу одмах по потпису...  

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар