Video: Vječiti derbi za Miloša Vulića!

Jedan od najboljih kreativaca Superlige sigurno napušta Kruševac ove zime. . .

Fudbal 21.12.2018 | 14:00
Video: Vječiti derbi za Miloša Vulića!
Mladi vezista Napretka Miloš Vulić (22) odigrao je svoj poslednji meč za Napredak pre desetak dana na Marakani protiv Crvene zvezde. Informacije iz Kruševca do kojih je je došao Sportski žurnal upućuju na to da ponajbolji kreativac domaće Superlige sasvim sigurno napušta Kruševac ove zime, te da su za njega interesovanje pokazala tri naša najveća kluba - Zvezda, Partizan i Vojvodina. 

Vulić je najveći biser Napretkove škole u poslednjoj deceniji, u 2018. u potpunosti je sazreo kao igrač i nije čudo što je privukao pažnju večitih rivala, ali i pijedinih inostranih klubova, iako se radi o momku koji nema menadžera. Čarapani za sada vagaju, a iz izvora bliskih kruševačkom superligašu stižu uveravanja da je Crvena zvezda, bez obzira na epilog prelaznog roka po pitanju odlazaka, najupornija u nastojanjima da angažuje sjajnog Napretkovog tehničara, stoji između ostalog u tekstu Sportskog žurnala. 

Razumljivo, jer u pitanju je jedna od retkih autentičnih "desetki” mlađe garde u srpskom fudbalu.



Na pomolu je vrlo moguće novi "večiti derbi" na fudbalskoj pijaci, mada je pitanje koliko će Partizan - Vojvodina izvesno još manje - moći da parira beogradskim crveno-belima koji posle Lige šampiona s punom kasom i željom da još više ojačaju tim dočekuju januar i zimski prelazni rok.

"Lepo je čuti da te traže Crvena zvezda i Partizan, ali ja po tom pitanju nemam trenutno šta da kažem. Ni sa kim za sada nisam ni razgovarao ni pregovarao. Čak nemam ni menadžera, sve sam prepustio predsedniku kluba Marku Miškoviću. Čekam da me pozove, pa da razmotrimo ponude ako ih ima", poručio je staloženo Vulić.  

Odlični vezista ove sezone na 19 superligaških utakmica postigao je četiri gola. Ono što je njegova osnovna preporuka jesu baš partije protiv večitih rivala. U meču sa Zvezdom pre dve godine, kada je bilo 2:2, namestio je gol Gobeljiću, tada igraču Napretka, a u plej-ofu prošle sezone kada su Kruševljani odigrali 2:2 sa Partizanom u Humskoj, namestio je oba pogotka, istakavši retkim plejmejkerskim sposobnostima.



Ako možemo da kažemo da šampion ima još neku prednost u odnosu na crno-bele onda su to i sasvim korektni odnosi sa kruševačkim superligašem, odakle su doveliGobeljića. Posao bi, logično, mogao da ubrza neki eventualni odlazak sa Marakane. S druge strane, ukoliko tih odlazaka ne bude, Partizan bi mogao da "preuzme inicijativu" i privuče Vulića jer bi sasvim sigurno mogao da mu garantuje veću minutažu odmah po potpisu...  

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar