Клоп: Само два клуба хтео сам да избјегнемо...

Биће два спектакуларна меча против Бајерна, поручује немачки стручњак.

Фудбал 21.12.2018 | 12:00
Клоп: Само два клуба хтео сам да избјегнемо...
Менаџер Ливерпула Јирген Клоп казао је да има само две жеље пред жреб осмине финала Лиге шампиона. Заправо, само два клуба је желео да његови Редси избегну на старту елиминационе фазе такмичења. 

Подсетимо, Ливерпул се на једвите јаде пласирао у ТОП 16, пошто је добио Наполи у последњем колу лигашког дела и за ривала је добио Бајерн Минхен. Баварци су стари Клопови ривали, још из Бундеслиге, али то њему не представља никакав проблем...

"Да будем искрен, само два клуба сам желео да нас заобиђу. Борусија из Дортмунда нисам прижељкивао у овако раној фази. Ако се касније састанемо видећемо шта ће бити. Биће то успех и за нас и за мој бивши клуб. А други тим који сам хтео да избегнемо јесте Јувентус. Они су по мени први фаворити за освајање трофеја ове сезоне. Искусни су, преискусни. Због годинама које имају неки њихови играчи ово им је можда последња шанса да дођу до трофеја Лиге шампиона. Биће их много тешко избацити". 

Бајерн?

"Кажем, ни са каквим трећим тимом нисам имао проблем. Бајерн? То је лепо за наше навијаче, биће леп излет за њих до Минхена. Иначе, они су јако велики клуб. Биће изазов за нас да играмо против њих. Пре неколико година када бисте извукли Бајерн сви би рекли: вау, немамо шансе. Сада је нешто другачије. Ствар је у томе да ми имамо шансе. Једно знам - биће то две спектакуларне утакмице", поручио је Јирген Клоп. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар