Klop: Samo dva kluba hteo sam da izbjegnemo...

Biće dva spektakularna meča protiv Bajerna, poručuje nemački stručnjak.

Fudbal 21.12.2018 | 12:00
Klop: Samo dva kluba hteo sam da izbjegnemo...
Menadžer Liverpula Jirgen Klop kazao je da ima samo dve želje pred žreb osmine finala Lige šampiona. Zapravo, samo dva kluba je želeo da njegovi Redsi izbegnu na startu eliminacione faze takmičenja. 

Podsetimo, Liverpul se na jedvite jade plasirao u TOP 16, pošto je dobio Napoli u poslednjem kolu ligaškog dela i za rivala je dobio Bajern Minhen. Bavarci su stari Klopovi rivali, još iz Bundeslige, ali to njemu ne predstavlja nikakav problem...

"Da budem iskren, samo dva kluba sam želeo da nas zaobiđu. Borusija iz Dortmunda nisam priželjkivao u ovako ranoj fazi. Ako se kasnije sastanemo videćemo šta će biti. Biće to uspeh i za nas i za moj bivši klub. A drugi tim koji sam hteo da izbegnemo jeste Juventus. Oni su po meni prvi favoriti za osvajanje trofeja ove sezone. Iskusni su, preiskusni. Zbog godinama koje imaju neki njihovi igrači ovo im je možda poslednja šansa da dođu do trofeja Lige šampiona. Biće ih mnogo teško izbaciti". 

Bajern?

"Kažem, ni sa kakvim trećim timom nisam imao problem. Bajern? To je lepo za naše navijače, biće lep izlet za njih do Minhena. Inače, oni su jako veliki klub. Biće izazov za nas da igramo protiv njih. Pre nekoliko godina kada biste izvukli Bajern svi bi rekli: vau, nemamo šanse. Sada je nešto drugačije. Stvar je u tome da mi imamo šanse. Jedno znam - biće to dve spektakularne utakmice", poručio je Jirgen Klop. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar