Још једна незгода у Бањалуци

У бањалучкој Улици Бранка Поповића, у насељу Лазарево, дошло је до претвртања и улијетања аутомобила у двориште.

Република Српска 19.12.2018 | 09:36
Још једна незгода у Бањалуци
Из Полицијске управе Бањалука за "Независне" су потврдили да је јутрос у 5.10 догодила саобраћајна незгода слијетање са коловоза путничког аутомобила марке  ВW Пассат којим је управљао И.Б. из Новог Града. 

"Возач, као и два сапутника, су задобила тјелесне повреде, а поред оштецења на возилу настала су оштецења и на дијелу дворишта и куће", рекла је Марија Маркановић, портпарол ПУ Бањалука.

Незванично, повијеђени су задобили лаке тјелесне повреде.

Како се претпоставља узрок незгоде је неприлагођена брзина и поледица на путу, а полиција је извршила увиђај.

(Независне)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ММ

19.12.2018 08:41

ЦИМ НЕКО ИМА МАЛО БОЉЕ АУТО МИСИ ДА МОЗЕ ДА СЕ ЛЕТИ ЗАКОНИ ГРАВИТАЦИЈЕ СУ НЕУМОЉИВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уне

19.12.2018 09:05

Без везе,знају ли возачи шта је лед!

Name

Драган-72

19.12.2018 10:28

Зар није наса путна слузба била спремна за зиму! Пао снијег, ниста оцисцено није било, пјесацке стазе пуне снијега, цесте ем сто нису оцисцене ем нису посуте сољу! Откуд лед на цести у граду?? То да је балавац вјероватно мислио да је свемогуц то стоји али стоји и то да се Радојициц слика поред камиона цистоце и на сва звона објављује како је све спремно за снијег а оно ниста ни са цим! Дно дна! Ова дрзава се зове превара гдје год се окренес!

Name

ре ММ

19.12.2018 11:22

Не мозес тако реци за сваког !!! Ја имам ауто од 20,000 КМ па нормално возим а није ми проблем ици ни пјеске,бицклом и сл.

Name

роцк

19.12.2018 12:06

Тацно је ниста није оцисцено лед је свуда али тацно је и то да неко мора да прилагоди брзину условима на путу. А какви су нам услови на путу не би нико прелазио 10км/х. Путне слузбе не раде ниста. Главни путеви лосе оцисцени а да не прицам у градовима како је пјесеци поред тротоара ходају главном цестом јер не могу на тротоар није оцисцено. Страсноооо. Превара од дрзаве и готово. Сто висе узети пара из будзета а сто мање посла урадит и сто мање нафте потросит. Све преваранти до превараната. Јебо вам ја матер свима. Гледам неки дан зимзоград у парку Младен Стојановиц народ кости ломи падајуци јер ниста није оцисцено лед ледени на стазама. Не продје пет минута да неко не падне. Јел онда и ту треба прилагодит брзину кретања. Е мојо скоројевици однијеце вам дјаво све сто сте покрали цак це те кусур врацат!!!! Марс маму вам јебем!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боро

19.12.2018 13:11

Свака цаст на коментару. И они би да привуку туристе. Мозда моделом како не треба да изгледа град. Овај сто је улетио у ограду није крив. Не зна за скретање удесно. Нека је сами зив и здрав. Поправице тата.

Name

Граданин

19.12.2018 13:03

Немојте да критикујете није фино.Наш градонацелник еуропејац град спорта град културе град марсоваца зар нисте примјетили моји упокојени грађани.Тај брадоњ са јарецом брадом само ради на личној промоцији и објави на фејзбуку ави се клизите старије особе нисте пратили даје вајни градонацелник ове године промовисао нај веце клизалисте у европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није

19.12.2018 17:02

Није фер, свих седам коментара до сада, а нико није споменуо Додика и Лукаца. Е није фер и готово!

ОДГОВОРИТЕ