Još jedna nezgoda u Banjaluci

U banjalučkoj Ulici Branka Popovića, u naselju Lazarevo, došlo je do pretvrtanja i ulijetanja automobila u dvorište.

Republika Srpska 19.12.2018 | 09:36
Još jedna nezgoda u Banjaluci
Iz Policijske uprave Banjaluka za "Nezavisne" su potvrdili da je jutros u 5.10 dogodila saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza putničkog automobila marke  VW Passat kojim je upravljao I.B. iz Novog Grada. 

"Vozač, kao i dva saputnika, su zadobila tjelesne povrede, a pored oštecenja na vozilu nastala su oštecenja i na dijelu dvorišta i kuće", rekla je Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.

Nezvanično, povijeđeni su zadobili lake tjelesne povrede.

Kako se pretpostavlja uzrok nezgode je neprilagođena brzina i poledica na putu, a policija je izvršila uviđaj.

(Nezavisne)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

MM

19.12.2018 08:41

CIM NEKO IMA MALO BOLJE AUTO MISI DA MOZE DA SE LETI ZAKONI GRAVITACIJE SU NEUMOLJIVI

ODGOVORITE
Name

Уне

19.12.2018 09:05

Без везе,знају ли возачи шта је лед!

Name

Dragan-72

19.12.2018 10:28

Zar nije nasa putna sluzba bila spremna za zimu! Pao snijeg, nista ocisceno nije bilo, pjesacke staze pune snijega, ceste em sto nisu ociscene em nisu posute solju! Otkud led na cesti u gradu?? To da je balavac vjerovatno mislio da je svemoguc to stoji ali stoji i to da se Radojicic slika pored kamiona cistoce i na sva zvona objavljuje kako je sve spremno za snijeg a ono nista ni sa cim! Dno dna! Ova drzava se zove prevara gdje god se okrenes!

Name

re MM

19.12.2018 11:22

Ne mozes tako reci za svakog !!! Ja imam auto od 20,000 KM pa normalno vozim a nije mi problem ici ni pjeske,bicklom i sl.

Name

rock

19.12.2018 12:06

Tacno je nista nije ocisceno led je svuda ali tacno je i to da neko mora da prilagodi brzinu uslovima na putu. A kakvi su nam uslovi na putu ne bi niko prelazio 10km/h. Putne sluzbe ne rade nista. Glavni putevi lose ocisceni a da ne pricam u gradovima kako je pjeseci pored trotoara hodaju glavnom cestom jer ne mogu na trotoar nije ocisceno. Strasnoooo. Prevara od drzave i gotovo. Sto vise uzeti para iz budzeta a sto manje posla uradit i sto manje nafte potrosit. Sve prevaranti do prevaranata. Jebo vam ja mater svima. Gledam neki dan zimzograd u parku Mladen Stojanovic narod kosti lomi padajuci jer nista nije ocisceno led ledeni na stazama. Ne prodje pet minuta da neko ne padne. Jel onda i tu treba prilagodit brzinu kretanja. E mojo skorojevici odnijece vam djavo sve sto ste pokrali cak ce te kusur vracat!!!! Mars mamu vam jebem!!!

ODGOVORITE
Name

Boro

19.12.2018 13:11

Svaka cast na komentaru. I oni bi da privuku turiste. Mozda modelom kako ne treba da izgleda grad. Ovaj sto je uletio u ogradu nije kriv. Ne zna za skretanje udesno. Neka je sami ziv i zdrav. Popravice tata.

Name

Gradanin

19.12.2018 13:03

Nemojte da kritikujete nije fino.Naš gradonacelnik europejac grad sporta grad kulture grad marsovaca zar niste primjetili moji upokojeni građani.Taj bradonj sa jarecom bradom samo radi na ličnoj promociji i objavi na fejzbuku avi se klizite starije osobe niste pratili daje vajni gradonacelnik ove godine promovisao naj vece klizaliste u evropi.

ODGOVORITE
Name

Nije

19.12.2018 17:02

Nije fer, svih sedam komentara do sada, a niko nije spomenuo Dodika i Lukaca. E nije fer i gotovo!

ODGOVORITE