Марсело и Рамос тјерају Иска из Реала!

Не само они, али…

Фудбал 20.12.2018 | 20:00
Марсело и Рамос тјерају Иска из Реала!
Понеки минут, не сваки пут. Откако је Сантјаго Солари преузео улогу Реаловог тренера Иско је закован за клупу. И чини се да му је више дојадило да чека. Ни код Зинедина Зидана није био најстандарднији. Сад је већ прелило чашу стрпљења. Мадридски Ас у данашњем издању наводи да је Иско никад ближи одласку са стадиона “Сантјаго Бернабеу” и наводи неколико разлога који су томе кумовали. Међу њима посебно се истичу лоши односи са двојицом искусних првотимаца – Серхијем Рамосом и Марселом.

Са осталима у свлачионици нема проблема, али са двојицом капитена баш и не иде, а њихова се реч поштује у Мадриду. Марсело га је недавно јавно поклопио када је открио да у мечу са московским ЦСКА није желео да преузме капитенску траку. На крају је у Искову одбрану устао Дани Карвахал – који је и преузео траку – рекавши да је то био договор пре почетка утакмице.

Рамос већ дуже време не мирише Иска. Наводно је млађи колега пред Соларијем мало опањкавао искусног штопера. Овај то памти. Занимљиво, и Рамоса и Марсела заступа исти менаџер – Рене Рамос – који је пре неколико месеци пришао и Иску, али га је овај одбио.

Основни разлог због ког се уопште прича о Исковом одласку је наравно статус код Соларија. На 11 утакмица, дакле 990 минута, Иско је одиграо само 292 минута. Није му помогло ни препуцавање са делом навијача на већ поменути утакмици против ЦСКА.

Приде, очекује се да ће Краљевски клуб на лето довести Едена Азара – предуго он већ одбија да продужи уговор са Челсијем, а и не крије да му је Реал велика жеља – док би из Бајерна могао да се врати Хамес Родригез. Превелика гужва за Иска.

Неће наравно ни он имати проблем да нађе нови ангажман, зна се колико га цени Пеп Гвардиола, па се само чека миг да Манчестер Сити крене у напад.

И Реалу би добро дошло. Тиму је потребна велика конкуренција. Кристијано Роналдо је отишао, питање је колико ће још моћи да на овом нивоу играју Карим Бензема, Лука Модрић, па и Рамос и Марсело. У наредним годинама Реалу ће бити потребан озбиљан новац како би их све заменио. А Иско би могао да донесе озбиљну зараду. Нешто мање од 100.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар