Marselo i Ramos tjeraju Iska iz Reala!

Ne samo oni, ali…

Fudbal 20.12.2018 | 20:00
Marselo i Ramos tjeraju Iska iz Reala!
Poneki minut, ne svaki put. Otkako je Santjago Solari preuzeo ulogu Realovog trenera Isko je zakovan za klupu. I čini se da mu je više dojadilo da čeka. Ni kod Zinedina Zidana nije bio najstandardniji. Sad je već prelilo čašu strpljenja. Madridski As u današnjem izdanju navodi da je Isko nikad bliži odlasku sa stadiona “Santjago Bernabeu” i navodi nekoliko razloga koji su tome kumovali. Među njima posebno se ističu loši odnosi sa dvojicom iskusnih prvotimaca – Serhijem Ramosom i Marselom.

Sa ostalima u svlačionici nema problema, ali sa dvojicom kapitena baš i ne ide, a njihova se reč poštuje u Madridu. Marselo ga je nedavno javno poklopio kada je otkrio da u meču sa moskovskim CSKA nije želeo da preuzme kapitensku traku. Na kraju je u Iskovu odbranu ustao Dani Karvahal – koji je i preuzeo traku – rekavši da je to bio dogovor pre početka utakmice.

Ramos već duže vreme ne miriše Iska. Navodno je mlađi kolega pred Solarijem malo opanjkavao iskusnog štopera. Ovaj to pamti. Zanimljivo, i Ramosa i Marsela zastupa isti menadžer – Rene Ramos – koji je pre nekoliko meseci prišao i Isku, ali ga je ovaj odbio.

Osnovni razlog zbog kog se uopšte priča o Iskovom odlasku je naravno status kod Solarija. Na 11 utakmica, dakle 990 minuta, Isko je odigrao samo 292 minuta. Nije mu pomoglo ni prepucavanje sa delom navijača na već pomenuti utakmici protiv CSKA.

Pride, očekuje se da će Kraljevski klub na leto dovesti Edena Azara – predugo on već odbija da produži ugovor sa Čelsijem, a i ne krije da mu je Real velika želja – dok bi iz Bajerna mogao da se vrati Hames Rodrigez. Prevelika gužva za Iska.

Neće naravno ni on imati problem da nađe novi angažman, zna se koliko ga ceni Pep Gvardiola, pa se samo čeka mig da Mančester Siti krene u napad.

I Realu bi dobro došlo. Timu je potrebna velika konkurencija. Kristijano Ronaldo je otišao, pitanje je koliko će još moći da na ovom nivou igraju Karim Benzema, Luka Modrić, pa i Ramos i Marselo. U narednim godinama Realu će biti potreban ozbiljan novac kako bi ih sve zamenio. A Isko bi mogao da donese ozbiljnu zaradu. Nešto manje od 100.000.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar