Филипе Луис иде… Сада и дефинитивно!

Атлетико неће понудити нови уговор 33-годишњем беку!

Фудбал 23.12.2018 | 09:45
Филипе Луис иде… Сада и дефинитивно!
Уз Дијега Година, Хуанфрана, Кокеа и сада већ бившег капитена Габија био је сиумбол Чоловог Атлетика. Али дошло је време да Филипе Луис напусти Мадрид. Овог пута без повратне карте. Марка данас наводи да бразилски леви бек броји последње месеце у тиму Дијега Симеонеа, пошто му Јорганџије неће понудити нови уговор.

Актуелни истиче на лето, а како су Луису већ 33 године јасно је да му време цури. Дијего Симеоне на његовој позицији већ има Лукас Ернандеза, одлично се прилагодио месту уз аут линију после одласка са штопера

Зато и растанак са Луисом. У клубу је још од 2010. када је за 12.000.000 евра стигао из Депортива. Провео је ону једну сезону у Челсију, али кад изговоримо његово име Атлетико је прва и једина асоцијација. Међутим, од 1. јануара моћи ће слободно да преговара са заинтересованим купцима.

Наћи ће их, у то нема сумње. Прошлог лета га је звао и Пари Сен Жермен, али је понуда стигла 15 дана пре краја прелазног рока, па Атлетико није имао времена да нађе замену и посао је пропао. Сада ће Луис у потрагу за новим ангажманом кренути са чистим папирима. Није више у најбољим годинама, али ипак је то играч који је сезонама био у ТОП 3 на својој позицији.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар