Filipe Luis ide… Sada i definitivno!

Atletiko neće ponuditi novi ugovor 33-godišnjem beku!

Fudbal 23.12.2018 | 09:45
Filipe Luis ide… Sada i definitivno!
Uz Dijega Godina, Huanfrana, Kokea i sada već bivšeg kapitena Gabija bio je siumbol Čolovog Atletika. Ali došlo je vreme da Filipe Luis napusti Madrid. Ovog puta bez povratne karte. Marka danas navodi da brazilski levi bek broji poslednje mesece u timu Dijega Simeonea, pošto mu Jorgandžije neće ponuditi novi ugovor.

Aktuelni ističe na leto, a kako su Luisu već 33 godine jasno je da mu vreme curi. Dijego Simeone na njegovoj poziciji već ima Lukas Ernandeza, odlično se prilagodio mestu uz aut liniju posle odlaska sa štopera

Zato i rastanak sa Luisom. U klubu je još od 2010. kada je za 12.000.000 evra stigao iz Deportiva. Proveo je onu jednu sezonu u Čelsiju, ali kad izgovorimo njegovo ime Atletiko je prva i jedina asocijacija. Međutim, od 1. januara moći će slobodno da pregovara sa zainteresovanim kupcima.

Naći će ih, u to nema sumnje. Prošlog leta ga je zvao i Pari Sen Žermen, ali je ponuda stigla 15 dana pre kraja prelaznog roka, pa Atletiko nije imao vremena da nađe zamenu i posao je propao. Sada će Luis u potragu za novim angažmanom krenuti sa čistim papirima. Nije više u najboljim godinama, ali ipak je to igrač koji je sezonama bio u TOP 3 na svojoj poziciji.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar