Рабио жели у Барсу, али тражи гаранције од Валвердеа!

Талентовани француски везиста „тврди пазар“ у преговорима са европским великанима.

Фудбал 20.12.2018 | 10:00
Рабио жели у Барсу, али тражи гаранције од Валвердеа!
Адријен Рабио је дефинитивно пресекао да не жели од наредног лета да игра за Пари Сен Жермен, па је сада у прилици да преговара са заинтересованим странама.

Како пише Л'Екип, одлични француски везиста би најрадије дошао у Барселону, али има одређене сумње када је у питању простор који би добио у редовима каталонског великана. Рабио жели да добије гаранције од Валвердеа и обезбеди му минутажу у Барселони, али тешко да би то могао да добије у тако озбиљном клубу, барем не званичне природе.

То значи да ће послушати и остале понуде, а с обзиром да су клубови у прилици да га наредног лета доведу без обештећења, то значи да је Рабиоу позамашан уговор загарантован. Међутим, јасно је и да није све у новцу када је у питању 23-годишњи фудбалер.

Барселона можда и најдуже прати развој овог фудбалера, који је први професионални уговор остварио управо у Паризу, још у јулу 2012. године. У први тим га је убацио Карло Анћелоти у сезони 2012/2013, а занимљиво у предсезони је први меч за сениорски тим одиграо управо против Барселоне.

Интересовање са Рабиоа још раније су показали Јувентус и Милан, а довољно времена да се укључе у борбу имају и многи други европски великани.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар