Rabio želi u Barsu, ali traži garancije od Valverdea!

Talentovani francuski vezista „tvrdi pazar“ u pregovorima sa evropskim velikanima.

Fudbal 20.12.2018 | 10:00
Rabio želi u Barsu, ali traži garancije od Valverdea!
Adrijen Rabio je definitivno presekao da ne želi od narednog leta da igra za Pari Sen Žermen, pa je sada u prilici da pregovara sa zainteresovanim stranama.

Kako piše L'Ekip, odlični francuski vezista bi najradije došao u Barselonu, ali ima određene sumnje kada je u pitanju prostor koji bi dobio u redovima katalonskog velikana. Rabio želi da dobije garancije od Valverdea i obezbedi mu minutažu u Barseloni, ali teško da bi to mogao da dobije u tako ozbiljnom klubu, barem ne zvanične prirode.

To znači da će poslušati i ostale ponude, a s obzirom da su klubovi u prilici da ga narednog leta dovedu bez obeštećenja, to znači da je Rabiou pozamašan ugovor zagarantovan. Međutim, jasno je i da nije sve u novcu kada je u pitanju 23-godišnji fudbaler.

Barselona možda i najduže prati razvoj ovog fudbalera, koji je prvi profesionalni ugovor ostvario upravo u Parizu, još u julu 2012. godine. U prvi tim ga je ubacio Karlo Anćeloti u sezoni 2012/2013, a zanimljivo u predsezoni je prvi meč za seniorski tim odigrao upravo protiv Barselone.

Interesovanje sa Rabioa još ranije su pokazali Juventus i Milan, a dovoljno vremena da se uključe u borbu imaju i mnogi drugi evropski velikani.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar