Одлука објављена на твитеру

СНСД је искључио из странке и брисао из евиденције чланства Драгу Калабића, члана Главног одбора и Предсједништва СНСД, објављено је на званичном налогу СНСД на Твитеру.

Република Српска 18.12.2018 | 11:36
Одлука објављена на твитеру
– Калабић Драго се искључује због теже повреде Статута и Програма Савеза независних социјалдемократа-СНСД, дјеловања супротног ставовима СНСД-а утврђених на бази програмских циљева и непоштовања одлуке органа странке, чиме је нарушен углед странке, наводи се у одлуци.



Калабић има право жалбе на ову одлуку Статутарној комисији СНСД, а до њене правоснажности, његова права и дужности као члана СНСД, мирују.

Калабић је јуче најавио да ће се данас огласити поводом најављеног искључења. Вијест о његовом искључењу јуче је објавила СРНА, позивајући се на незванична сазнања.

– Није му то паметно, али није то једини лош потез који је Додик направио, прокоментарисао је Калабић за Истинито своје искључење из СНСД.

(БН/Истинито)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

055

18.12.2018 10:47

Један сапат Цвијановицке Додику,на сједници предсједниства ријесио је Калабицеву судбину.Е то је политика сапата,али у СНСД-у нико је не воли Осим Додика али зато се пласе као змије,јер кога она просапута експресно нестаје...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игипоп

18.12.2018 16:14

Жацну он тебе, како сам ја слушао један твој неинтелигентни разговор гдје ти говорис некоме само га ти жацни ко оса ...

Name

Марко

18.12.2018 10:48

Калабицев проблем као уосталом и свих у свим партијама је сто је имао једно вријеме добре функције и плате а онда је извисио, а цим неко примјети да висе није у врху интереса јавности и врха партије, и да не добија једнако добре или висе функције, покусава скренути пазњу и вратити се у игру. Оцекивати и од Спираца у неком наредном времену исто ово

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

18.12.2018 10:49

Кад брод тоне (потонуће) мишеви га први напуштају.....! Драго се спасио, има Одлук о искључењу:

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е како су жалосно, која бол чучи у СНДС

18.12.2018 10:54

Обично црна овца једина говори истину, тако то бива када почнеш размишљати главом, онда ти желе наудити и протјерују те, кудећи те баш попут СНСД странке Калабића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

царлито

18.12.2018 10:56

Ха, ха, ха, какви јадници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Катакомба

18.12.2018 11:00

К'о Трамп и трампова администрација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска!!!

18.12.2018 11:05

Поцело се и бурли коло одмотавати!!! Ниција није сијала до зоре, па неце ни бурлина!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

18.12.2018 11:14

Драго, остарио си међу СНСД-овцама и сад си добио титулу "Магарца" међу истим. Мада не "Главни Магарац", он и даље води СНСД-овце. Ајде сада буди "НИКО", без да се ухљебиш и окористиш игдје. Пријављуј све злоупотребе СНСД-оваца, код наших органа, поступкака ради, јер су и они већином за СНСД-овце, али нека пише ради будућности. Јављај и износи све податке међународним истражним органима и институцијама, али џабе без личне користи, без да тражиш да будеш у опозицији "НЕШТО" и ухљебиш се. Већ буди покајник који се увелико окористио о власт СНСД-оваца, тако до краја живота откривај лоповлуке, а све знаш, јер остарио си тамо. Желим ти дуг живот и откривај, можда ће се ланац зла разбити и други почети чупати се из кавеза СНСД-оваца. Кавези се морају истрести, кад тад, испадали његови смрадови, шљам, полусвјетови и олош на овај начин као ти Драго или неки други начин. Послије кавеза на власти свима вам је мјесто у другим кавезима, Зеница, Фоча виа Туњице, до краја живота. неки паметни и поштени ће правити институције, од лоповских кавеза, а тако сада изгледају, мораће себе ради. Поздрав добрим људима и немојте бити осветољубливи и да мрзите, већ будимо праведни и свако ко Вас је покрао мора да одговара пред лицем правде. Правда је спора.......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арена

18.12.2018 13:57

Браво друзе

Name

мрак свиће

18.12.2018 11:22

Био би болесник и будала да се жали да га уврстите поново у криминалну странку свих времена лоши за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД Требиње

18.12.2018 11:27

Замислите, одлука куцана у ФОНТУ слова која није по стандардима који су уведени у СНСД прије годину. Само да напоменем, стандард Фонта слова за акта СНСД је (Боок Антиqуа), а не (Цалибри) у којем је наведена одлука урађена,. Е МОЈ ЛУКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па журба

18.12.2018 11:59

Требало је то одмах откуцати, а у журби се гријеши

Name

Калабићу мангупе

18.12.2018 11:58

Ето тако пролазе мангупи код бившег ти шефа... Хај сад повуци неке потезе и покази да јеси мангуп. Могао си комотно и човјек бити, па на Анкетном гласати за Извјештај и подржати Давора! Знао си да је то једина исправна ствар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

18.12.2018 12:02

Показатељ да се плаше другачијих мишљења,става,да је једино добро кад се њега слуша....сви у тој странци су такви..." Постоји нека "фасцинација" којом су чланови опчињени...да ли је то комплекс мање вриједности коју имају у већини те странке...јер овај Рудоња ,приврженост купује парама,дрскошћу,џиберима који уз њега ходају и гребу се за послове које он пушта и уцјењује све оне који су против тога....статус је зарадио служењем странцима који су га за узврат и устоличили,а он перфидно користи позицију и богати се на начин да то што није добро потписују други,а њему иде " чиста лова " на руке преко поузданих сљедбеника и хеликоптерима се преноси у Србију и даље....Лукач је ту да чува леђа и одговара за све лоше што се у задње вријеме догађа у криминалним круговима....зато је и остао министар....пуно је тога што зна Каран и С.Митровић који то "правно" умножавају и прикривају ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

18.12.2018 15:10

Вец мјесецима указује на неке аномалије у својој странци и ниста, али зато цим спомену Водју, одмах метла. К'о секта је СНСД постао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

18.12.2018 17:30

Хехехех...извисио за функције, а сад и нога у дупе из странке...

ОДГОВОРИТЕ