Odluka objavljena na tviteru

SNSD je isključio iz stranke i brisao iz evidencije članstva Dragu Kalabića, člana Glavnog odbora i Predsjedništva SNSD, objavljeno je na zvaničnom nalogu SNSD na Tviteru.

Republika Srpska 18.12.2018 | 11:36
Odluka objavljena na tviteru
– Kalabić Drago se isključuje zbog teže povrede Statuta i Programa Saveza nezavisnih socijaldemokrata-SNSD, djelovanja suprotnog stavovima SNSD-a utvrđenih na bazi programskih ciljeva i nepoštovanja odluke organa stranke, čime je narušen ugled stranke, navodi se u odluci.



Kalabić ima pravo žalbe na ovu odluku Statutarnoj komisiji SNSD, a do njene pravosnažnosti, njegova prava i dužnosti kao člana SNSD, miruju.

Kalabić je juče najavio da će se danas oglasiti povodom najavljenog isključenja. Vijest o njegovom isključenju juče je objavila SRNA, pozivajući se na nezvanična saznanja.

– Nije mu to pametno, ali nije to jedini loš potez koji je Dodik napravio, prokomentarisao je Kalabić za Istinito svoje isključenje iz SNSD.

(BN/Istinito)

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

055

18.12.2018 10:47

Jedan sapat Cvijanovicke Dodiku,na sjednici predsjednistva rijesio je Kalabicevu sudbinu.E to je politika sapata,ali u SNSD-u niko je ne voli Osim Dodika ali zato se plase kao zmije,jer koga ona prosaputa ekspresno nestaje...!

ODGOVORITE
Name

Igipop

18.12.2018 16:14

Žacnu on tebe, kako sam ja slušao jedan tvoj neinteligentni razgovor gdje ti govoris nekome samo ga ti žacni ko osa ...

Name

Marko

18.12.2018 10:48

Kalabicev problem kao uostalom i svih u svim partijama je sto je imao jedno vrijeme dobre funkcije i plate a onda je izvisio, a cim neko primjeti da vise nije u vrhu interesa javnosti i vrha partije, i da ne dobija jednako dobre ili vise funkcije, pokusava skrenuti paznju i vratiti se u igru. Ocekivati i od Spiraca u nekom narednom vremenu isto ovo

ODGOVORITE
Name

ŽIKA Ž

18.12.2018 10:49

Kad brod tone (potonuće) miševi ga prvi napuštaju.....! Drago se spasio, ima Odluk o isključenju:

ODGOVORITE
Name

E kako su žalosno, koja bol čuči u SNDS

18.12.2018 10:54

Obično crna ovca jedina govori istinu, tako to biva kada počneš razmišljati glavom, onda ti žele nauditi i protjeruju te, kudeći te baš poput SNSD stranke Kalabića.

ODGOVORITE
Name

carlito

18.12.2018 10:56

Ha, ha, ha, kakvi jadnici.

ODGOVORITE
Name

Katakomba

18.12.2018 11:00

K'o Tramp i trampova administracija.

ODGOVORITE
Name

Gradiska!!!

18.12.2018 11:05

Pocelo se i burli kolo odmotavati!!! Nicija nije sijala do zore, pa nece ni burlina!!!

ODGOVORITE
Name

Đorđe

18.12.2018 11:14

Drago, ostario si među SNSD-ovcama i sad si dobio titulu "Magarca" među istim. Mada ne "Glavni Magarac", on i dalje vodi SNSD-ovce. Ajde sada budi "NIKO", bez da se uhljebiš i okoristiš igdje. Prijavljuj sve zloupotrebe SNSD-ovaca, kod naših organa, postupkaka radi, jer su i oni većinom za SNSD-ovce, ali neka piše radi budućnosti. Javljaj i iznosi sve podatke međunarodnim istražnim organima i institucijama, ali džabe bez lične koristi, bez da tražiš da budeš u opoziciji "NEŠTO" i uhljebiš se. Već budi pokajnik koji se uveliko okoristio o vlast SNSD-ovaca, tako do kraja života otkrivaj lopovluke, a sve znaš, jer ostario si tamo. Želim ti dug život i otkrivaj, možda će se lanac zla razbiti i drugi početi čupati se iz kaveza SNSD-ovaca. Kavezi se moraju istresti, kad tad, ispadali njegovi smradovi, šljam, polusvjetovi i ološ na ovaj način kao ti Drago ili neki drugi način. Poslije kaveza na vlasti svima vam je mjesto u drugim kavezima, Zenica, Foča via Tunjice, do kraja života. neki pametni i pošteni će praviti institucije, od lopovskih kaveza, a tako sada izgledaju, moraće sebe radi. Pozdrav dobrim ljudima i nemojte biti osvetoljublivi i da mrzite, već budimo pravedni i svako ko Vas je pokrao mora da odgovara pred licem pravde. Pravda je spora.......

ODGOVORITE
Name

Arena

18.12.2018 13:57

Bravo druze

Name

mrak sviće

18.12.2018 11:22

Bio bi bolesnik i budala da se žali da ga uvrstite ponovo u kriminalnu stranku svih vremena loši za RS.

ODGOVORITE
Name

SNSD Trebinje

18.12.2018 11:27

Zamislite, odluka kucana u FONTU slova koja nije po standardima koji su uvedeni u SNSD prije godinu. Samo da napomenem, standard Fonta slova za akta SNSD je (Book Antiqua), a ne (Calibri) u kojem je navedena odluka urađena,. E MOJ LUKA!

ODGOVORITE
Name

Pa žurba

18.12.2018 11:59

Trebalo je to odmah otkucati, a u žurbi se griješi

Name

Kalabiću mangupe

18.12.2018 11:58

Eto tako prolaze mangupi kod bivšeg ti šefa... Haj sad povuci neke poteze i pokazi da jesi mangup. Mogao si komotno i čovjek biti, pa na Anketnom glasati za Izvještaj i podržati Davora! Znao si da je to jedina ispravna stvar!

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

18.12.2018 12:02

Pokazatelj da se plaše drugačijih mišljenja,stava,da je jedino dobro kad se njega sluša....svi u toj stranci su takvi..." Postoji neka "fascinacija" kojom su članovi opčinjeni...da li je to kompleks manje vrijednosti koju imaju u većini te stranke...jer ovaj Rudonja ,privrženost kupuje parama,drskošću,džiberima koji uz njega hodaju i grebu se za poslove koje on pušta i ucjenjuje sve one koji su protiv toga....status je zaradio služenjem strancima koji su ga za uzvrat i ustoličili,a on perfidno koristi poziciju i bogati se na način da to što nije dobro potpisuju drugi,a njemu ide " čista lova " na ruke preko pouzdanih sljedbenika i helikopterima se prenosi u Srbiju i dalje....Lukač je tu da čuva leđa i odgovara za sve loše što se u zadnje vrijeme događa u kriminalnim krugovima....zato je i ostao ministar....puno je toga što zna Karan i S.Mitrović koji to "pravno" umnožavaju i prikrivaju ......

ODGOVORITE
Name

Direkt

18.12.2018 15:10

Vec mjesecima ukazuje na neke anomalije u svojoj stranci i nista, ali zato cim spomenu Vodju, odmah metla. K'o sekta je SNSD postao.

ODGOVORITE
Name

zux

18.12.2018 17:30

Heheheh...izvisio za funkcije, a sad i noga u dupe iz stranke...

ODGOVORITE