Видео: Клинч Тандера и Булса, једва обуздали Лопеза!

Убедљиву победу Оклахома Ситија над Чикагом засенио је жесток сукоб играча два тима крајем треће четвртине.

Кошарка 18.12.2018 | 18:30
Видео: Клинч Тандера и Булса, једва обуздали Лопеза!
Скоро истовремено када је Чикагов Камерон Пејн мало оштрије фаулирао Теренса Фергусона, у клинчу су се нашли Крис Дан и Расел Вестбрук.

Дан је снажно одгурнуо Вестбрука након чега су се умешали и остали играчи, а посебно је агресиван био Робин Лопез кога су једва обуздали на клупи Булса док је исколачених учију урлао на играче Тандера.

"Само сам покушавао да се заузмем за Дана. Видео сам крајичком ока како неко долеће са друге стране паркета. Покушавао сам да подржим свог плејмејкера. Осетио сам да сам се мало оклизнуо или изврнуо. Некако сам завршио на клупи. После тога се нешто десило", рекао је Лопез. 

Вестбрук, Дан, Џерами Грант, кога је из гужве за врат извукао тренер Булса Џим Бојлен, те Лопет су добили по техничку грешку, а центар Чикага је искоро искључен са меча јер је три минута касније направио нову.

"Стално причамо о међусобној тучи и како смо чопор вукова. Мислим да смо сад имали мало тога. Свидео ми се поглед у очима мојих играча када се то догодило. Повезао сам се мало с њима", рекао је Бојлен додавши да његово снажно повлачења играча Тандера Грента није ништа страшно, да се то стално дешава и да су сви наставили даље.

"Није ми засметало, само се трудио да заштити свој тим", рекао је Грент.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар