Video: Klinč Tandera i Bulsa, jedva obuzdali Lopeza!

Ubedljivu pobedu Oklahoma Sitija nad Čikagom zasenio je žestok sukob igrača dva tima krajem treće četvrtine.

Košarka 18.12.2018 | 18:30
Video: Klinč Tandera i Bulsa, jedva obuzdali Lopeza!
Skoro istovremeno kada je Čikagov Kameron Pejn malo oštrije faulirao Terensa Fergusona, u klinču su se našli Kris Dan i Rasel Vestbruk.

Dan je snažno odgurnuo Vestbruka nakon čega su se umešali i ostali igrači, a posebno je agresivan bio Robin Lopez koga su jedva obuzdali na klupi Bulsa dok je iskolačenih učiju urlao na igrače Tandera.

"Samo sam pokušavao da se zauzmem za Dana. Video sam krajičkom oka kako neko doleće sa druge strane parketa. Pokušavao sam da podržim svog plejmejkera. Osetio sam da sam se malo okliznuo ili izvrnuo. Nekako sam završio na klupi. Posle toga se nešto desilo", rekao je Lopez. 

Vestbruk, Dan, Džerami Grant, koga je iz gužve za vrat izvukao trener Bulsa Džim Bojlen, te Lopet su dobili po tehničku grešku, a centar Čikaga je iskoro isključen sa meča jer je tri minuta kasnije napravio novu.

"Stalno pričamo o međusobnoj tuči i kako smo čopor vukova. Mislim da smo sad imali malo toga. Svideo mi se pogled u očima mojih igrača kada se to dogodilo. Povezao sam se malo s njima", rekao je Bojlen dodavši da njegovo snažno povlačenja igrača Tandera Grenta nije ništa strašno, da se to stalno dešava i da su svi nastavili dalje.

"Nije mi zasmetalo, samo se trudio da zaštiti svoj tim", rekao je Grent.Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar