Нејмар умјесто да постиже голове...

. . . он симулира и свађа се са судијама! Бразилска фудбалска легенда Пеле критиковала је најбољег фудбалера те земље Нејмара и његово понашање на терену.

Фудбал 19.12.2018 | 22:30
Нејмар умјесто да постиже голове...
Пеле је решио да се поново истакне у јавности, после недавне изјаве да Лео Меси не може да се пореди са њим јер "има само једну вештину и не даје голове главом".

Пеле је критиковао Нејмара који је рание био један од омиљених фудбалера у јавности, али се његов имиџ променио последњих година.

"Увек сам причао да ће Нејмар бити сјајан играч. Међутим, шта се десило у последње две године? Почео је другачије да се понаша. Уместо да постиже голове и ради добра дела, он се истицао симулирањем и свађањем са судијама. Зато је слика о Нејмару постала гора",објасио је легендарни Бразилац. 

Бразилац је похвалио младог Француза Килијана Мбапеа, којег многи пореде управо са Пелеом. 

"Освојио је Светско првенство са 19 година, ја сам то урадио само са 17... Замало да ме стигне, али мислим да ће он постати нови Пеле. Многи то причају из забаве, али ја не мислим да је то шала", изјавио је Пеле, који је Мбапеу поручио да како би га учинио још срећнијим мора да освојио још један Мундијал.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар