Nejmar umjesto da postiže golove...

. . . on simulira i svađa se sa sudijama! Brazilska fudbalska legenda Pele kritikovala je najboljeg fudbalera te zemlje Nejmara i njegovo ponašanje na terenu.

Fudbal 19.12.2018 | 22:30
Nejmar umjesto da postiže golove...
Pele je rešio da se ponovo istakne u javnosti, posle nedavne izjave da Leo Mesi ne može da se poredi sa njim jer "ima samo jednu veštinu i ne daje golove glavom".

Pele je kritikovao Nejmara koji je ranie bio jedan od omiljenih fudbalera u javnosti, ali se njegov imidž promenio poslednjih godina.

"Uvek sam pričao da će Nejmar biti sjajan igrač. Međutim, šta se desilo u poslednje dve godine? Počeo je drugačije da se ponaša. Umesto da postiže golove i radi dobra dela, on se isticao simuliranjem i svađanjem sa sudijama. Zato je slika o Nejmaru postala gora",objasio je legendarni Brazilac. 

Brazilac je pohvalio mladog Francuza Kilijana Mbapea, kojeg mnogi porede upravo sa Peleom. 

"Osvojio je Svetsko prvenstvo sa 19 godina, ja sam to uradio samo sa 17... Zamalo da me stigne, ali mislim da će on postati novi Pele. Mnogi to pričaju iz zabave, ali ja ne mislim da je to šala", izjavio je Pele, koji je Mbapeu poručio da kako bi ga učinio još srećnijim mora da osvojio još jedan Mundijal.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar