ЕК: Лоше вијести за Партизан...!

Валенсија без Дубљевића, а Асвел без Билана! Црно-бели ће ослушкивати вести из Санкт Петербурга и Трента где ће гости играти ослабљени.

Кошарка 18.12.2018 | 15:30
ЕК: Лоше вијести за Партизан...!
Кошаркаши Партизана боре се за пласман у Топ 16 фазу Еврокупа, али и пре меча са Турк Телекомом у среду могли би знају тачно на чему су јер зависе од исхода преостале две утакмице Тренто - Валенсија и Зенит - Асвел. А из Валенсије стижу лоше вести за црно-беле који се надају победи шпанског клуба – најбољи кошаркаш те екипе Бојан Дубљевић због повреде неће путовати у Италију, а из истог разлога за Валенсију против Трента неће играти ни Ђоан Састре, односно Фернандо Сан Еметерио.

Дубљевић је до сада у Еврокупу на девет утакмица просечно бележио 10,7 поена и 4,9 скока. Фернандо Сан Еметерио имао је просек од 7,9 поена и 1,6 скокова, док је Састре ионако због проблема са повредама одиграо само два меча у Еврокупу са просечним учинком од пет поена.

Тренто ни у случају победе не може да се пласира у Топ 16, али може и те како да загорча живот Партизану.

Истовремено, црно-бели ће гледати и ка Санкт Петербургу и навијаће за победу Асвела. Али, последње информације из Француске гласе да тренер Звездан Митровић на пут није повео Мира Билана и Дејвида Лајтијакојима је потребан одмор.

Лајти је до сада у Еврокупу просечно бележио 8,4 поена и 3,3 асистенције, док је Билан имао учинак од 11,4 поена и 5,8 ухваћених лопти.

Утакмица Зенит - Асвел игра се у уторак од 18 сати, а дуел Тренто - Валенсија на програму је од 20.30.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар