Зов Холивуда је јачи, ништа од повратка Златана!

Шведски ас и наредне сезоне у редовима Лос Анђелес Галаксија!

Фудбал 19.12.2018 | 14:00
Зов Холивуда је јачи, ништа од повратка Златана!
Златан Ибрахимовић ипак неће мењати ове зиме место боравка и вратити се у Европу. Фантастично се снашао 37-годишњи шведски ас у јужној Калифорнији те ће и поред мноштва понуда са Старог континента, пре свега од стране Милана остати да игра у редовима Лос Анђелес Галаксија, што је и сам потврдио на твитеру.

Детаљи уговора нису још познати, али нема сумње да су Американци добрано одрешили кесу не би ли задржали свог убедљиво најбољег и најпопуларнијег играча. Пред тога, Златан се сасвим фино представио тамошњој јавности, углавном преко шаљивих клипова и реклама, као и учествовања у ТВ емисијама. Његов имиџ препотетног Европљанина изузетно се допада тамошњој јавности, пре свега зато што је јасно да је у питању пародирање. Прича се већ да су га поједини холивудски могули већ капарисали за наредне "блок бастере", те је врло могуће и то један од разлога због чега ће провести барем још једну годину у САД.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ботор

19.12.2018 13:19

Нека те Златане. Играцина си. Имас смисла и за салу. Не као неки сморови од играца. А овамо најбољи на свијету. Меси. Ај Роналдо се мало и зајебава.

ОДГОВОРИТЕ