Zov Holivuda je jači, ništa od povratka Zlatana!

Švedski as i naredne sezone u redovima Los Anđeles Galaksija!

Fudbal 19.12.2018 | 14:00
Zov Holivuda je jači, ništa od povratka Zlatana!
Zlatan Ibrahimović ipak neće menjati ove zime mesto boravka i vratiti se u Evropu. Fantastično se snašao 37-godišnji švedski as u južnoj Kaliforniji te će i pored mnoštva ponuda sa Starog kontinenta, pre svega od strane Milana ostati da igra u redovima Los Anđeles Galaksija, što je i sam potvrdio na tviteru.

Detalji ugovora nisu još poznati, ali nema sumnje da su Amerikanci dobrano odrešili kesu ne bi li zadržali svog ubedljivo najboljeg i najpopularnijeg igrača. Pred toga, Zlatan se sasvim fino predstavio tamošnjoj javnosti, uglavnom preko šaljivih klipova i reklama, kao i učestvovanja u TV emisijama. Njegov imidž prepotetnog Evropljanina izuzetno se dopada tamošnjoj javnosti, pre svega zato što je jasno da je u pitanju parodiranje. Priča se već da su ga pojedini holivudski moguli već kaparisali za naredne "blok bastere", te je vrlo moguće i to jedan od razloga zbog čega će provesti barem još jednu godinu u SAD.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Botor

19.12.2018 14:19

Neka te Zlatane. Igracina si. Imas smisla i za salu. Ne kao neki smorovi od igraca. A ovamo najbolji na svijetu. Mesi. Aj Ronaldo se malo i zajebava.

ODGOVORITE