Све пршти од љубави у српском фудбалу!!!

Изгледа да је размирицама председника ФСС и челника Црвене звезде дошао крај. . . Срдачно ћаскање Терзића и представника Партизана, а био је ту и Томислав Караџић.  Овога нема у саопштењима: Од мржње до љубави! На свечаности поводом додела "Златних лопти" ФСС насмејани и врло расположени моћници српског фудбала, који су до јуче ратовали саопштењима. . .

Фудбал 17.12.2018 | 21:45
Све пршти од љубави у српском фудбалу!!!
Сцена из београдског хотела "Краун плаза" која је, малтене, засенила свечаност поводомдоделе "Златних лопти" ФСС, намењених најбољем играчу и тренеру у Србији у 2018. години - Александру Митровићу и Владану Милојевићу.

Пре него што је церемонија доделе признања почела први човек српског фудбала Славиша Кокеза и генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић срдачно су се поздравили, загрлили, изљубили.

Забележено је и пријатно ћаскање Терзића и челника Партизана - Милорада Вучелића и Милоша Вазуре, а ту је био и некадашњи председник ФСС и Партизана Томислав Караџић.

А не тако давно, Кокеза и Терзић су један о другом причали најгоре, оптуживали се...

Да вас подсетимо: Кокеза је пре годину дана за Терзића рекао да је "желео да приватизује национални савез искључиво зарад сопственог профита" и да је желео да се меша у избор репрезентативног тима.

У интервјуу листу "Информер" пре годину дана, на питање "зашто вас црвено-бели, на челу са Терзићем нападају, када сте толико помогли новчано", Кокеза је одговорио: "Све стаје у једну реченицу - ја живим за фудбал, а он од фудбала". Додао је и да је мотив напада Терзића на њега увек исти - новац.

Кокеза је својевремено рекао и да је Савез дао Звезди више од 800.000 евра како би се уопште такмичила у Европи. У изјави коју је потом проследио медијима Терзић то није прокоментарисао.

"Господин Кокеза не може да поднесе да је његовим одласком из Црвене звезде кренула ренесанса нашег вољеног клуба. Он није био дорастао одговорном задатку и народ га је отерао из нашег клуба. Оставио је Звезду у рушсевинама са великим дуговима, девастираном инфраструктуром и изгубљеном УЕФА лиценцом. Црвена звезда ове године игра сезону снова, најуспешнију у последњих 25 година, играмо УЕФА лигу у пролећној фази, јесењи шампиони смо са девет бодова предности у односу на вечитог ривала, укупан дуг клуба је преполовљен, инфраструктурни радови су свуда око стадиона, направљен је нови тренинг камп за омладинску школу", рекао је тада Терзић.

Нагласио је да се вратило поверење у Црвену звезду, као и да су међу навијачима присутни еуфорија и задовољство, што према Терзићевој оцени, смета Кокези.

Челник Звезде је чак за Кокезу својевремено изјавио да "навија за Партизан", иако је Кокеза био његов блиски сарадник управо у Црвеној звезди.

Изгледа да су обојица заборавили ове "отровне стрелице"...

Не треба ни да вас подсећамо шта је све било на релацији Терзић (Звезда) - Томислав Караџић или на релацији Звезда - Партизан и гомиле саопштења... Или сукоба Караџића и Горана Весића, који су данас седели један поред другог.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар