Sve pršti od ljubavi u srpskom fudbalu!!!

Izgleda da je razmiricama predsednika FSS i čelnika Crvene zvezde došao kraj. . . Srdačno ćaskanje Terzića i predstavnika Partizana, a bio je tu i Tomislav Karadžić.  Ovoga nema u saopštenjima: Od mržnje do ljubavi! Na svečanosti povodom dodela "Zlatnih lopti" FSS nasmejani i vrlo raspoloženi moćnici srpskog fudbala, koji su do juče ratovali saopštenjima. . .

Fudbal 17.12.2018 | 21:45
Sve pršti od ljubavi u srpskom fudbalu!!!
Scena iz beogradskog hotela "Kraun plaza" koja je, maltene, zasenila svečanost povodomdodele "Zlatnih lopti" FSS, namenjenih najboljem igraču i treneru u Srbiji u 2018. godini - Aleksandru Mitroviću i Vladanu Milojeviću.

Pre nego što je ceremonija dodele priznanja počela prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić srdačno su se pozdravili, zagrlili, izljubili.

Zabeleženo je i prijatno ćaskanje Terzića i čelnika Partizana - Milorada Vučelića i Miloša Vazure, a tu je bio i nekadašnji predsednik FSS i Partizana Tomislav Karadžić.

A ne tako davno, Kokeza i Terzić su jedan o drugom pričali najgore, optuživali se...

Da vas podsetimo: Kokeza je pre godinu dana za Terzića rekao da je "želeo da privatizuje nacionalni savez isključivo zarad sopstvenog profita" i da je želeo da se meša u izbor reprezentativnog tima.

U intervjuu listu "Informer" pre godinu dana, na pitanje "zašto vas crveno-beli, na čelu sa Terzićem napadaju, kada ste toliko pomogli novčano", Kokeza je odgovorio: "Sve staje u jednu rečenicu - ja živim za fudbal, a on od fudbala". Dodao je i da je motiv napada Terzića na njega uvek isti - novac.

Kokeza je svojevremeno rekao i da je Savez dao Zvezdi više od 800.000 evra kako bi se uopšte takmičila u Evropi. U izjavi koju je potom prosledio medijima Terzić to nije prokomentarisao.

"Gospodin Kokeza ne može da podnese da je njegovim odlaskom iz Crvene zvezde krenula renesansa našeg voljenog kluba. On nije bio dorastao odgovornom zadatku i narod ga je oterao iz našeg kluba. Ostavio je Zvezdu u rušsevinama sa velikim dugovima, devastiranom infrastrukturom i izgubljenom UEFA licencom. Crvena zvezda ove godine igra sezonu snova, najuspešniju u poslednjih 25 godina, igramo UEFA ligu u prolećnoj fazi, jesenji šampioni smo sa devet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala, ukupan dug kluba je prepolovljen, infrastrukturni radovi su svuda oko stadiona, napravljen je novi trening kamp za omladinsku školu", rekao je tada Terzić.

Naglasio je da se vratilo poverenje u Crvenu zvezdu, kao i da su među navijačima prisutni euforija i zadovoljstvo, što prema Terzićevoj oceni, smeta Kokezi.

Čelnik Zvezde je čak za Kokezu svojevremeno izjavio da "navija za Partizan", iako je Kokeza bio njegov bliski saradnik upravo u Crvenoj zvezdi.

Izgleda da su obojica zaboravili ove "otrovne strelice"...

Ne treba ni da vas podsećamo šta je sve bilo na relaciji Terzić (Zvezda) - Tomislav Karadžić ili na relaciji Zvezda - Partizan i gomile saopštenja... Ili sukoba Karadžića i Gorana Vesića, koji su danas sedeli jedan pored drugog.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar