Митар је незадовољан у Фуламу и хоће да иде?!

Трач или истина? Сандеј Мирор износи занимљива сазнања о српском голгетеру. . .  Митар се наљутио због отказа Јокану, иде у Ливерпул? Енглески медији преносе да постоји интересовање за српског нападача, али из "плавог" дела Ливерпула.

Фудбал 18.12.2018 | 22:30
Митар је незадовољан у Фуламу и хоће да иде?!
Нападач Фулама Александар Митровић налази се на листи жеља неколико клубова уочи јануарског прелазног рока. Евертон је, према наводима Сандеј Мирора (издање од 16. децембра, страна 65) најзаинтересованији за српског голгетера који је летос стигао из Њукасла на Крејвен Котиџ за 20.000.000 фунти.

"Интелигентни таблоид", како Мирор самог себе воли да представи, пише да је Митровић постао наводно незадовољан после смене Славише Јокановића са клупе Фулама.

Овај лист тврди да је 24-годишњи нападач разочаран што је клуб напустио човек који му је рехабилитовао каријеру и земљак и да се наводно поверио пријатељима како са Клаудијом Ранијеријем није то више то.

Такво стање ствари би, наводи лист, могло да доведе до појачаног интересовања Евертона, Челсија и осталих клубова који су наводно заинтересовани за српског голгетера. Митровић је ове сезоне постигао седам голова на 17 премиејрлигашких утакмица, па није за очекивати да га Фулам пусти тако лако.

Евертону, с друге стране, хитно треба голгетер у форми, пошто се Џенк Тосун мучи да уђе у форму па силом прилика крилни нападач Ришарлисон мора да игра у шпицу.

Александар Митровић је ове сезоне понео и капитенску траку око руке у Фуламу, али према писању енглеских медија - љубав између њега и клуба се полако гаси.

Како преноси "Сундаy Миррор", Митровић је незадовољан отпуштањем Славише Јокановића, српски тренер је тај који је и убедио нападача да дође у Фулам последњег дана јануарског рока, па је наводно челнике Фулама обавестио да жели да напусти "Крејвен котиџ".

Код Александра Митровићу "тиња незадовољство" због отказа Славиши Јокановићу, код кога је играо најбољи фудбал каријере, а колико му је било тешко најбоље говори и изјава коју је дао српским медијима на последњем окупљању репрезентације, баш када је обавештен да више неће сарађивати са Јоканом, рекавши да је тренер више њега смиривао...

Постигао је 12 голова у Чемпионшипу и помогао тиму да дође до места у елити, а у Премијер лиги ове сезоне је већ седам пута тресао мреже - два пута у мандату Клаудија Ранијерија.

Да "где има дима има и ватре" довољно говори и вест да је Италијан на клупи Фулама већ нациљао новог нападача, тако да више није толико чудна информација да је тим са "Котиџа"заинтересован за Ислама Слиманија - поред свих проблема које има одбрана тима.

Уз вест да је Митровић вољан да напусти Фулам, "Миррор" преноси и да интересовање показује Евертон, који је већ током лета потрошио огроман новац на појачања.

Није познато колико би Фулам тражио за свог најбољег играча плаћеног 20 милиона фунти прошлог лета, али тешко да би то било мање од тог износа, посебно што је Митровић форму из Чемпионшипа наставио да поправља и у Премијер лиги, као и у репрезентацији.

Марко Силва тражи нападача који би био идеалан партнер Ришарлисону, пошто нема довољно поверења у Џенка Тосуна, пристиглог прошле зиме из Бешикташа...

Претходно је за Митровића био заинтересован и Челси, а видећемо да ли се Србин уклапа у планове Мауриција Сарија који, такође, тражи нападача бољих голгетерских способности од Оливијеа Жируа и Алвара Морате. До сада су повезани само са Калумом Вилсоном из Борнмута.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар