Mitar je nezadovoljan u Fulamu i hoće da ide?!

Trač ili istina? Sandej Miror iznosi zanimljiva saznanja o srpskom golgeteru. . .  Mitar se naljutio zbog otkaza Jokanu, ide u Liverpul? Engleski mediji prenose da postoji interesovanje za srpskog napadača, ali iz "plavog" dela Liverpula.

Fudbal 18.12.2018 | 22:30
Mitar je nezadovoljan u Fulamu i hoće da ide?!
Napadač Fulama Aleksandar Mitrović nalazi se na listi želja nekoliko klubova uoči januarskog prelaznog roka. Everton je, prema navodima Sandej Mirora (izdanje od 16. decembra, strana 65) najzainteresovaniji za srpskog golgetera koji je letos stigao iz Njukasla na Krejven Kotidž za 20.000.000 funti.

"Inteligentni tabloid", kako Miror samog sebe voli da predstavi, piše da je Mitrović postao navodno nezadovoljan posle smene Slaviše Jokanovića sa klupe Fulama.

Ovaj list tvrdi da je 24-godišnji napadač razočaran što je klub napustio čovek koji mu je rehabilitovao karijeru i zemljak i da se navodno poverio prijateljima kako sa Klaudijom Ranijerijem nije to više to.

Takvo stanje stvari bi, navodi list, moglo da dovede do pojačanog interesovanja Evertona, Čelsija i ostalih klubova koji su navodno zainteresovani za srpskog golgetera. Mitrović je ove sezone postigao sedam golova na 17 premiejrligaških utakmica, pa nije za očekivati da ga Fulam pusti tako lako.

Evertonu, s druge strane, hitno treba golgeter u formi, pošto se Dženk Tosun muči da uđe u formu pa silom prilika krilni napadač Rišarlison mora da igra u špicu.

Aleksandar Mitrović je ove sezone poneo i kapitensku traku oko ruke u Fulamu, ali prema pisanju engleskih medija - ljubav između njega i kluba se polako gasi.

Kako prenosi "Sunday Mirror", Mitrović je nezadovoljan otpuštanjem Slaviše Jokanovića, srpski trener je taj koji je i ubedio napadača da dođe u Fulam poslednjeg dana januarskog roka, pa je navodno čelnike Fulama obavestio da želi da napusti "Krejven kotidž".

Kod Aleksandra Mitroviću "tinja nezadovoljstvo" zbog otkaza Slaviši Jokanoviću, kod koga je igrao najbolji fudbal karijere, a koliko mu je bilo teško najbolje govori i izjava koju je dao srpskim medijima na poslednjem okupljanju reprezentacije, baš kada je obavešten da više neće sarađivati sa Jokanom, rekavši da je trener više njega smirivao...

Postigao je 12 golova u Čempionšipu i pomogao timu da dođe do mesta u eliti, a u Premijer ligi ove sezone je već sedam puta tresao mreže - dva puta u mandatu Klaudija Ranijerija.

Da "gde ima dima ima i vatre" dovoljno govori i vest da je Italijan na klupi Fulama već naciljao novog napadača, tako da više nije toliko čudna informacija da je tim sa "Kotidža"zainteresovan za Islama Slimanija - pored svih problema koje ima odbrana tima.

Uz vest da je Mitrović voljan da napusti Fulam, "Mirror" prenosi i da interesovanje pokazuje Everton, koji je već tokom leta potrošio ogroman novac na pojačanja.

Nije poznato koliko bi Fulam tražio za svog najboljeg igrača plaćenog 20 miliona funti prošlog leta, ali teško da bi to bilo manje od tog iznosa, posebno što je Mitrović formu iz Čempionšipa nastavio da popravlja i u Premijer ligi, kao i u reprezentaciji.

Marko Silva traži napadača koji bi bio idealan partner Rišarlisonu, pošto nema dovoljno poverenja u Dženka Tosuna, pristiglog prošle zime iz Bešiktaša...

Prethodno je za Mitrovića bio zainteresovan i Čelsi, a videćemo da li se Srbin uklapa u planove Mauricija Sarija koji, takođe, traži napadača boljih golgeterskih sposobnosti od Olivijea Žirua i Alvara Morate. Do sada su povezani samo sa Kalumom Vilsonom iz Bornmuta.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar