Црнадак на скупу у Подгорици

Министар спољних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак учествоваће 18. децембра 2018. године на министарском састанку Партнерске комисије Америчко-јадранске повеље (А5) у Подгорици.

Босна и Херцеговина 17.12.2018 | 10:45
Црнадак на скупу у Подгорици
На министарском састанку, који ће бити одржан у оквиру предсједавања Црне Горе Америчко-јадранском повељом (А5), биће ријечи о сигурносној ситуацији, регионалној сарадњи и будућности А5.

Босна и Херцеговина је приступила у пуноправно чланство Америчко-јадранске повеље (А5) 2008. године и од тада активно учествује у овом форуму који представља регионални оквир за одбрамбену и сигурносну сарадњу. Државе чланице Америчко-јадранске повеље су Албанија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Хрватска, Македонија и САД, док Србија и Косово* учествују у формату А5 као посматрачи, саопштено је из МИП БиХ.

БН ТВ 

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дамир

17.12.2018 10:10

Ма дајте како Србин може престављат такозвану Босну и Херцеговину циркус срамотите нашу државу предствљај републику своју само у Београду можеш а по европи нас срамотите је нити волите Босну нити причате нас језик идите већ једном у Србију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир Србин

17.12.2018 11:11

Имењак мало си фрустриран опусти се. Не идемо ми нигдје не брини. А ти се запитај којим језиком ко говори. А мозес се попети и на таван куце сигурно пронадјес икону и кандило сто ти је дедо сакрио.

Name

Шалабајзер

18.12.2018 08:02

Босна није само твоја Дамире Босна је и Српска и увијек је била,погледај мало Бечке архиве шта пише у њима,ми смо стари народ и ми смо своји на своме,тако ако ти неко не одговара разгули одавде

ОДГОВОРИТЕ