Crnadak na skupu u Podgorici

Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak učestvovaće 18. decembra 2018. godine na ministarskom sastanku Partnerske komisije Američko-jadranske povelje (A5) u Podgorici.

Bosna i Hercegovina 17.12.2018 | 10:45
Crnadak na skupu u Podgorici
Na ministarskom sastanku, koji će biti održan u okviru predsjedavanja Crne Gore Američko-jadranskom poveljom (A5), biće riječi o sigurnosnoj situaciji, regionalnoj saradnji i budućnosti A5.

Bosna i Hercegovina je pristupila u punopravno članstvo Američko-jadranske povelje (A5) 2008. godine i od tada aktivno učestvuje u ovom forumu koji predstavlja regionalni okvir za odbrambenu i sigurnosnu saradnju. Države članice Američko-jadranske povelje su Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i SAD, dok Srbija i Kosovo* učestvuju u formatu A5 kao posmatrači, saopšteno je iz MIP BiH.

BN TV 

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Damir

17.12.2018 10:10

Ma dajte kako Srbin može prestavljat takozvanu Bosnu i Hercegovinu cirkus sramotite našu državu predstvljaj republiku svoju samo u Beogradu možeš a po evropi nas sramotite je niti volite Bosnu niti pričate nas jezik idite već jednom u Srbiju

ODGOVORITE
Name

Damir Srbin

17.12.2018 11:11

Imenjak malo si frustriran opusti se. Ne idemo mi nigdje ne brini. A ti se zapitaj kojim jezikom ko govori. A mozes se popeti i na tavan kuce sigurno pronadjes ikonu i kandilo sto ti je dedo sakrio.

Name

Шалабајзер

18.12.2018 08:02

Босна није само твоја Дамире Босна је и Српска и увијек је била,погледај мало Бечке архиве шта пише у њима,ми смо стари народ и ми смо своји на своме,тако ако ти неко не одговара разгули одавде

ODGOVORITE