Владан Милојевић: И Бог да вас чува!

"Годину смо завршили како смо желели", кратко је поручио тренер Звезде после 19. победе његовог тима ове полусезоне.

Фудбал 17.12.2018 | 15:45
Владан Милојевић: И Бог да вас чува!
Чекало се више од 24 сата на меч између Чукаричког и Звезде, а коначно је одигран по тешком терену ове недеље од 19.30 - но, ни снег није "срушио" традицију.

И овога пута су виђена три гола на мечу тимова који су навикли навијаче на голеаде у међусобним сусретима, а и овога пута су се радовали више црвено-бели. Головима Ел-Фардуа Бена из пенала и Ричмонда Боаћија, Звезда је уписала и 19. овосезонску победу (2:1).

Владан Милојевић није много дужио у коментару утакмице и искористио је прилику да свима честита предстојеће новогодишње и божићне празнике.

"Честитам играчима Звезде и Чукаричког, али и свима који су покушали да направе овакав терен. Без обзира што је хладно, радили су и чистили терен два дана. Велико браво за то што се утакмица одиграла на крају. Била је садржајна, победили смо и завршили годину како смо желели. Честитам свима предстојећа празнике и да вас Бог чува!", поручио је Владан Милојевић.

Симо Крунић није имао замерке на рачун својих играча.

"Нормално, немам ништа да им замерим. Свака част на борби, нисмо могли са 10 играча да парирамо, пробали смо да нађемо своје шансе, али нисмо могли".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар