Vladan Milojević: I Bog da vas čuva!

"Godinu smo završili kako smo želeli", kratko je poručio trener Zvezde posle 19. pobede njegovog tima ove polusezone.

Fudbal 17.12.2018 | 15:45
Vladan Milojević: I Bog da vas čuva!
Čekalo se više od 24 sata na meč između Čukaričkog i Zvezde, a konačno je odigran po teškom terenu ove nedelje od 19.30 - no, ni sneg nije "srušio" tradiciju.

I ovoga puta su viđena tri gola na meču timova koji su navikli navijače na goleade u međusobnim susretima, a i ovoga puta su se radovali više crveno-beli. Golovima El-Fardua Bena iz penala i Ričmonda Boaćija, Zvezda je upisala i 19. ovosezonsku pobedu (2:1).

Vladan Milojević nije mnogo dužio u komentaru utakmice i iskoristio je priliku da svima čestita predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

"Čestitam igračima Zvezde i Čukaričkog, ali i svima koji su pokušali da naprave ovakav teren. Bez obzira što je hladno, radili su i čistili teren dva dana. Veliko bravo za to što se utakmica odigrala na kraju. Bila je sadržajna, pobedili smo i završili godinu kako smo želeli. Čestitam svima predstojeća praznike i da vas Bog čuva!", poručio je Vladan Milojević.

Simo Krunić nije imao zamerke na račun svojih igrača.

"Normalno, nemam ništa da im zamerim. Svaka čast na borbi, nismo mogli sa 10 igrača da pariramo, probali smo da nađemo svoje šanse, ali nismo mogli".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar