ФРА: Ница се сачувала из сумњивог пенала!

Сент Етјен има за чим да жали. . .

Фудбал 17.12.2018 | 12:15
ФРА: Ница се сачувала из сумњивог пенала!
Мало је фалило па да Сент Етјен као гост зада велики ударац Ници у дербију овог крњег 18. кола, али је Алијанц Ривијера ипак остала нетакнута - 1:1.

Занимљив дуел одигран је на југу Француске, а бољи фудбал гледали смо у других 45 минута. Прво полувреме обележили су промашаји, по један на обе стране, пво Берича (Сент Етјен), а затим и Темеза чији је ударац после соло-продора голман Руфије мајсторски зауставио.

Наставак је био фуриозан, а после одбитка од стативе Лоа Диони је у 53. довео госте у вођство. Само пет минута касније Зелени су добили нови подстрек, искључен је због оштрог старта домаћи фудбалер Ерел, али је убрзо на другој страни избачен и Салибур па смо гледали борбу десет на десет.

У таквој игри много се боље снашао домаћин који је имао неколико добрих шанси да изједначи. Највоље су пропустили Сипријан у 74. и Данте у 77. минуту, али је Ница до бода ипак стигла у 81. после прекршаја над Сен-Максиманом у шеснаестерцу Сент Етјена. Можда и престрого досуђена најстрожа казна, а сигуран егзекутор био је Вилан Сипријан за коначних 1:1.

Могли су гости до сва три бода у самом финишу, али је голман Нице Бенитез мајсторски одбранио покушај Нордана у 87. минуту.

На крају, можда и најреалнији исход...

ФРАНЦУСКА 1 - 18. коло

Субота

Ремс - Стразбур 2:1 (1:0)
/Думбија 6, Кафаро 66 - Томасон 48/

Недеља

Ним - Лил 1:3 (0:2)
/Алиуи 68 - Леао 4, Бамба 41, Пепе 66/

Ница - Сен Етјен 1:1 (0:0)
/Сипријан 81. пенал - Диони 53/ 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар