FRA: Nica se sačuvala iz sumnjivog penala!

Sent Etjen ima za čim da žali. . .

Fudbal 17.12.2018 | 12:15
FRA: Nica se sačuvala iz sumnjivog penala!
Malo je falilo pa da Sent Etjen kao gost zada veliki udarac Nici u derbiju ovog krnjeg 18. kola, ali je Alijanc Rivijera ipak ostala netaknuta - 1:1.

Zanimljiv duel odigran je na jugu Francuske, a bolji fudbal gledali smo u drugih 45 minuta. Prvo poluvreme obeležili su promašaji, po jedan na obe strane, pvo Beriča (Sent Etjen), a zatim i Temeza čiji je udarac posle solo-prodora golman Rufije majstorski zaustavio.

Nastavak je bio furiozan, a posle odbitka od stative Loa Dioni je u 53. doveo goste u vođstvo. Samo pet minuta kasnije Zeleni su dobili novi podstrek, isključen je zbog oštrog starta domaći fudbaler Erel, ali je ubrzo na drugoj strani izbačen i Salibur pa smo gledali borbu deset na deset.

U takvoj igri mnogo se bolje snašao domaćin koji je imao nekoliko dobrih šansi da izjednači. Najvolje su propustili Siprijan u 74. i Dante u 77. minutu, ali je Nica do boda ipak stigla u 81. posle prekršaja nad Sen-Maksimanom u šesnaestercu Sent Etjena. Možda i prestrogo dosuđena najstroža kazna, a siguran egzekutor bio je Vilan Siprijan za konačnih 1:1.

Mogli su gosti do sva tri boda u samom finišu, ali je golman Nice Benitez majstorski odbranio pokušaj Nordana u 87. minutu.

Na kraju, možda i najrealniji ishod...

FRANCUSKA 1 - 18. kolo

Subota

Rems - Strazbur 2:1 (1:0)
/Dumbija 6, Kafaro 66 - Tomason 48/

Nedelja

Nim - Lil 1:3 (0:2)
/Aliui 68 - Leao 4, Bamba 41, Pepe 66/

Nica - Sen Etjen 1:1 (0:0)
/Siprijan 81. penal - Dioni 53/ 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar